ali1983 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 z moja paczuszką już maszeruje listonosz, ale niestety jej dziś nie odbiorę, bo wysłana była na mój stary adres (Elbląg) i nie wiem jak by było w przypadku gdybym wysłał na Jasną (niby 10 km od E-g ale to już pomorskie) to gdzie ewentualnie by na cło trafiła. dzwoniłem na pocztę: kit śmigłowca idzie jako list polecony :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Twoja paka jeszcze ciepło leży gdzieś na sortowni, albo zasuwa po taśmociągach. Jak paka opuści HK (HongKong) to masz taki status: The item left Hong Kong for its destination on 1-Dec-2010 Jak paka opuści HK (HobbyCIty) to masz poprostu u nich na stronie: Shipped _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 strejla, Tracking jest bardzo opóźniony, jak było w trackingu że np. 1 grudnia paczka wyszła z HK to na następny dzień była u mnie. Powtórzyło się to koledze, miał w trackingu, że wyszło 30 listopada, dzisiaj dostał paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tracking jest bardzo opóźniony... Takie stwierdzenie mnie bardzo cieszy, ponieważ zamówiłem u nich towar 21.11.2010 ( wszystko było na stanie i zaraz poszła zapłata), a oni mi dziś piszą w trackingu, że WYSŁANO :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 A u mnie paczka 4 dni już będzie laciała z Hongkongu do Polski. A Tracking jeszcze warto sprawdzić na naszej Poczcie Polskiej. U mnie się zgadza, więc tracking jest raczej "na czasie" http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Kod ten sam co w HK post, Swisspost itp. EDIT: Podobno z powodu ataku zimy loty z Moskwy zostały odwołane-tata mówił że na RMF FM tak mówili. A nasze paczki mogą lecieć przez Moskwę, bo raczej nie lata się na trasie gdzie trzeba lecieć coś koło doby jak dobrze myślę. Czyli moga nasze zamówienia się nieco przedłużyć. Ale to nie jest pewna informacja, bo nie mogę nigdzie znaleść informacji o ruchu lotniczym w Moskwie. Oo! mam strone lotniska cały ruch odbywa się bez problemu wszystkie samoloty latają. Więc to co wyzej to informacja fałszywa. Mimo to Coś długo idzie transport z Chin do Polski, jutro będzie 4 dzień od wysłania z poczty HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nadciąga Mikołaaaaaj. A z nim zatory w pocztach całego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nadciąga Mikołaaaaaj. A z nim zatory w pocztach całego świata. No co Ty Do mnie idzie paczka od 12.11 i dojsc nie umi. Dwie kolejne leżą na backorderze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nadciąga Mikołaaaaaj. A z nim zatory w pocztach całego świata. No co Ty Do mnie idzie paczka od 12.11 i dojsc nie umi. Dwie kolejne leżą na backorderze :> No bo to się liczy Też mam 2 backordery z czego jeden już miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No to mnie dobiliście A myślałem że pójdzie wmiare sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie chce was martwić ,ale ostatnie dwie paki były w kraju po 4 dniach .A na UC spędziły dodatkowe 16.Witaj nowy roku :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zamówienie 11.11, w kraju 23.11, do dnia dzisiejszego paczka do mnie nie dotarła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam, mam taki mały problem. Zamówiłem na hobbycity pakę, a w niej axn floater i do tego li pole turnigy. Za całość zapłaciłem około 75dolarów plus koszty przesyłki. Ale miałem na bonus points prawie 80 dolców to za zapłaciłem za towar, a resztę z paypala. Paka niestety trafiła na cło/vat, wczoraj przyszło mi pismo, z urzędu celnego w zabrzu. I teraz pytanie, jak ja im mam z paypala dowód wpłaty wysłać jak przecież zapłaciłem tylko za przesyłkę? Miał ktoś taką sytuację? Czy też załatwić to w inny sposób Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wydrukuj lub prześlij mailem rachunek ze sklepu ew. link do rachunku ze sklepu.Wystarcza całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.