Irek M Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Kod ten sam co w HK post, Swisspost itp. Na trackingu Swiss post jest wpis : 09.XII Departure from border point of country of mailing. Natomiast gdy ten sam nr ID wkleję w powyższy link poczty polskiej wyskakuje, że nie ma takiej przesyłki :?: :!: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Kod ten sam co w HK post, Swisspost itp. Na trackingu Swiss post jest wpis : 09.XII Departure from border point of country of mailing. Natomiast gdy ten sam nr ID wkleję w powyższy link poczty polskiej wyskakuje, że nie ma takiej przesyłki :?: :!: :evil: Mam identycznie, najprawdopodobniej coś się pochrzaniło na stronie PP. Sprawdzałem wcześniejsze przesyłki przez Swissposta i wszystkie poznikały ze strony PP, chyba że przestali wpisywać listy polecone a stare wpisy pousuwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zawsze stare wpisy kasują - szkoda miejsca w bazie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zawsze stare wpisy kasują - szkoda miejsca w bazie. Pozdrawiam To wiem, tylko że dużo starsze z paczek mam a z listów poleconych nagle brakło. Poza tym ten wpis który sprawdzałem jest zaledwie z końca listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Moja paczka wczoraj dotarła. Ale za to wazżła niemal 1,7kg mniej niż powinna. Zabrakło dodatkowego kartonu którego nie da się wyrzucic z koszyka. Wszystko było wepchane do kartonu z modelem. Napisłem do HK pytanie za co zapłaciłem te 12$ więcej za wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Moja dotarła do mnie dziś rano. Trochę długo ale najważniejsze, że już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Moja paczka wczoraj dotarła.Pozostaje mi autorytatywnie stwierdzić: a nie mówiłem? Ale za to wazżła niemal 1,7kg mniej niż powinna.Było w HK nie kupować, tylko iść do najbliższego modelarskiego za rogiem i kupić bez żadnych opłat logistyczno-transportowych. Przecież napisali czarno na białym ile wysyłka będzie kosztować. Zaakceptowałeś to potwierdzając i opłacając zamówienie. Zmienili tę cenę? Musiałeś coś dopłacać? Czegoś brakuje w dostawie? Coś zostało uszkodzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Może i mówiłeś :wink: Ale jeśli muszę zapłacić dodatkowe 12$ za to że mi dołożą karton, którego nie można wyrzycić z koszyka, a tylko podnosi on wagę i jednicześnie cenę przesyłi wcale nie o jakieś tam grosze, a jego i tak nie dokładają, tylko tak piszą no to ja czegoś nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Tak. Nie rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Czy zmieniło się coś z przesyłką lipoli powyżej 4400 mah jeszcze do niedawna przesyłka była droga po przekroczeniu tej wartości.A wczoraj zrobiłem sobie mała symulacje wrzuciłem do koszyka dwa lipole po 5000 mah i miałem opcję wysyłki przez International (Registered) Air Mail za 14.99. Czegoś nie kumam i polepszyły się czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 To kliknij "BUY NOW" i zobacz, jakie opcje wysyłki masz w 3. kroku... No właśnie tak robię i się zdziwiłem ze jest do zaznaczenia International (Registered) Air Mail za 14.99 a wcześniej wydaje mi się że tego nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Odnośnie dalszych losów mojej paczki.... :[ Czy zdarzało się komuś że paczka dotarła do Polski i leży gdzieś ze statusem "Wyjście z obcego obszaru celnego" wg trakingu Poczty polskiej? Taki status jest od 9 grudnia i zero postępów. Nie wiem co m,a, z tym robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może to nie to ale tracking swiss'u zakończył się na 7XII z adnotacja o dotarciu do kraju docelowego. na trackingu poczty polskiej nie było żadnego wpisu - znaczy był wpis, że nie ma takiej przesyłki - aż do dnia jej odbioru czyli wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy zdarzało się komuś że paczka dotarła do Polski i leży gdzieś ze statusem "Wyjście z obcego obszaru celnego" To oznacza że poaczka wyleciała z hong kongu, ale jeszcze leży gdzieś pomiedzy Polską a Chinami. Ja tak miałem przez ponad dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 moja , wysłana 09.12 też dzisiaj dotarła . Na track Swisspost jej droga zatrzymała się w Zürichu 15.12 , później widziałem ją w tracku poczty 21.12 i na tym koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 W jaki sposób dowiedzieć się kiedy będą dostępne na magazynie wideogoogle fat sharki ? Jest o tym informacja na jakimś ich forum ? wystosowałem mejla do sklepu , ale coś nie kwapią się z odpowiedzią , dlatego zwracam się do was z tym pytaniem ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Pytanie mam... co się zmienia od przyszłego roku w tych całych przesyłkach? Coś gdzieś kiedyś słyszałem że teraz będzie się płacić zanim wyślą paczkę czy coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Pytanie mam... co się zmienia od przyszłego roku w tych całych przesyłkach? Coś gdzieś kiedyś słyszałem że teraz będzie się płacić zanim wyślą paczkę czy coś.. Z tego co mi się wydaje, tak było i jest, że najpierw płacisz, potem wysyłają :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.