Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale na pewno dla listu czy dla paczki? Jeśli to była paczka to się zgadzam, ale listy mają chyba tylko 2 statusy "wejście na polski obszar celny" a jak już się dostanie list to dochodziło jeszcze "doręczenie"

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli zamówienie zostało wysłane AIR MAIL'em (początek zazwyczaj RB lub RC) to w śledzeniu poczty polskiej ma tylko 2 statusy

Jeśli zamówienie zostało wysłane AIR PARCELL (początek zazwyczaj CP) to w śledzeniu poczty polskiej ma w granicach 7-9 wpisów w zależności przez ile oddziałów poczty przejdzie po drodze.

Aha, jeśli mieszkasz w samej warszawie, to może ze masz zamówienie jeszcze tego samego dnia, ale jeśli ktoś mieszka gdzieś dalej, to raczej jeszcze tego samego dnia co przyleciała nie ma jej na lokalnej poczcie.

Opublikowano

Ten temat jest totalnie bez sensu, ciągłe użalanie się, że paczka idzie 7-14-15-20 dni...

Nie pasuje to nie zamawiać i kupić w Polsce.

Jeśli tam kupujecie to sie liczcie z długim czasem wysyłki...

Opublikowano

Jeśli tam kupujecie to sie liczcie z długim czasem wysyłki...

Nie jest to zaś tak długi czas, z niektórych sklepów w Polsce (znany sklep z Wrocławia) zamówienie realizowane jest pół roku :lol:

Opublikowano

Nie radzę zamawiać jak jest stan ujemny. Ja czekałem 4 miesiące aż wszystko się pojawi a i tak z pewnych pozycji zrezygnowałem bo bym się nie doczekał.

Opublikowano

opis oznacza że jest 14 przed Tobą w kolejce - będziesz 15 na te chwilę... gorsza sprawa jak na magazyn przyjdzie 10 sztuk tylko - wtedy grzecznie czekasz dalej a kasa leży zamrożona....można długo czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.