Grzegorz Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Karol: można anulować zamówienie (np. mailem), kasa przechodzi na punkty do wykorzystania. I zamawiasz "de novo", tym razem to, co jest dostępne. Doświadczenie uczy, że nie kupisz tego, co chciałeś pierwotnie, ale kasę/punkty wydasz na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam czy mogłby mi ktoś powiedzieć o jakie limity chodzi przy zamowieniach lipoli air parcelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek123 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Spójrz na poprzednią stronę i 4 post od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 ...należność przelana niemal od ręki, a w momencie zapłaty cały zamówiony asortyment na stanie. Jestem już na nich tak wściekły, że niewiele brakuje, żebym anulował całe zamówienie i zażądał zwrotu kasy, i to nie w formie punktów do wykorzystania, bo zrezygnuję z zakupów u nich. Jeśli olewają zamówienie na prawie 500$, to na pewno inny sprzedawca z chęcią przytuli tę kasę. I, najprawdopodobniej, swój, polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 co prawda w hc rzadko kiedy robię zamówienia powyżej 300$ ale jeszcze nigdy nie trzymali mi paczki dłużej jak 4 dni po wpłacie pieniędzy zanim wysłali. Ale może to dlatego ze biorę mało pozycji ale w większych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja w HK od 1.2009 zostawiłem juz ponad 1600$ i jakos nie ma problemu z tym co zamaawiam. Ale nie zamawiam raczej tego czego nie ma, raz się na tym nauczyłem i juz wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja też się dziwię bo mam 60 zamówień na koncie począwszy od takich po 10$ skończywszy na ponad 400$ i nigdy nie miałem takich problemów. Tak jak napisał Jarek- kiedy coś jest nie tak zawsze korzystam z pomocy na Live-Chacie i wątpliwości rozwiewają w 2 minuty. Zamiast pisać tutaj to lepiej odezwać się do sprzedawcy. On najlepiej będzie umiał odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Wojtek, ale trzeba jeszcze jakos tę rozmowę rozpocząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Wojtek, ale trzeba jeszcze jakos tę rozmowę rozpocząc. W sensie. że Hi, my name Is... ? GOOGLE TRANSLATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 niby ta ale Google translate nadaje się tylko do tłumaczenia pojedynczych wyrazów bo zdania to tłumaczy tak, że szprechasz po ingliszu... mam nadzieję, że dobrze mnie rozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 niby ta ale Google translate nadaje się tylko do tłumaczenia pojedynczych wyrazów bo zdania to tłumaczy tak, że szprechasz po ingliszu... mam nadzieję, że dobrze mnie rozumiecie Wcale tak nie uważam. Można spokojnie się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoleHunter Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Siema, co do nie dostawania wiadomości z HK, wysłałem mail do kolesi od tego maila(jakiś tydzień temu) i nic nie odpowiadają a maile z HK na nie przychodzą dalej, mimo że dostawy są. PS fajka jest i były dostawy produktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWisnia Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam Zamówiłem sobie jakieś 3,5 tygodnia temu przesyłkę w HK Air Mail 1,85Kg i jeszcze do mnie nie doszła. Z rejestracji wynika, że nie ma jeszcze jej w kraju. Jakie są wasze doświadczenia z tą formą wysyłki? Po ilu dniach od wysłania paczka do was dochodziła? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Swiss Post już tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWisnia Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 To znaczy?? W ile czasu od wysłania dochodził do Was Air Mail?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 To znaczy?? W ile czasu od wysłania dochodził do Was Air Mail?? swisspost średnio 10-12 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Do mnie swisspost 14-16 dni od wysłania. Nigdy szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Około 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWisnia Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A jak paczka trafia do urzędu celnego to pojawia się jakiś komunikat w swiss post? Jakie wtedy opłaty się płaci. Hk nie dołącza do przesyłek chyba faktur więc jak je naliczają?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.