ppompka Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Czasem czeka się dłużej niż 48h aż poczta wprowadzi ją do systemu w wyleci na świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o śledzenie paczek: Ostatnio zamówiłem model dla znajomego, który jest trochę narwany i chce szybko dostać paczkę. Złożyłem zamówienie i już na drugi dzień już otrzymałem informacje że zamówienie zostało wysłane. Ale minęło kilka dni a paczka dalej była niewidoczna na trackingu. Po siedmiu czy ośmiu dniach od "wysłania" zamówienia skontaktowałem się z suportem, a oni ściemniali jak zawsze że już zostało wysłane, że teraz już nie zależy to od nich itd. Później otrzymałem informacje żebym się nie martwił, port lotniczy u nich jest bardzo dobrze zorganizowany i paczka na pewno jest już w drodze. Więc pytam skoro transport jest tak dobrze zorganizowany to dlaczego paczka po zarejestrowaniu wysłania jest niewidoczna w trackingu, nawet Poczta Polska aktualizuje takie dane najwyżej po 4 godzinach. Otrzymałem dziwną informację, no przepraszamy ale my mamy teraz sporo zamówień i magazyny nie dają rady. Więc o to chodzi sobie myślę - zadałem im kolejne pytanie "Dlaczego Państwo mnie oszukują informując że przesyłka jest już nadana, skoro ona nadal jest u was na magazynie. Pakujecie zamówienie, zaklejacie i drukujecie list przewozowy z numerem, który wprowadzacie do systemu, ale paczka nadal leży u was na magazynie. A być może zamówienie dopiero czeka na spakowanie i tylko list przewozowy istnieje. Teraz w Polsce jest godzina 00:30 idę spać, jutro rano zamówienie anuluję i wspomnę o tym na forum". Przepraszamy za zaistniałą sytuacje ale tak się dzieje ponieważ mamy zbyt dużo zamówień, nie nadążamy przygotowywać ich do wysyłki. W chwili obecnej mamy reorganizację magazyny pracują 24h na dobę i do zamówień zostali oddelegowani pracownicy zaopatrzenia co chwilowo odbiło się na brakach w magazynie. Pańska paczka zostanie zostanie przyspieszona. Na drugi dzień (u nich to ten sam dzień po południu) po przyjeździe do pracy sprawdzałem paczkę, śledzenie było już z widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek8151 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam. Jak sie wycofa zamowienie i srodki przeleja na bonusy to jak zaplacic tymi bonusami za nowe zamowienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam. Mam małe pytanko zamówiłem paczkę i wybrałem opcje przesyłki International (Registered) Air Mail. Zawsze jak wchodziłem w śledzenie paczki to typ przesyłki był List polecony priorytetowy a teraz mam List polecony ekonomiczny. Pytam się bo już 5 dzień paczka leży w Komornikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jak temat odświeżany to też o coś zapytam, International (Registered) Air Mail 1,5kg gdy wejdę w tracking to jest tylko że left hongkong to destination i już koniec, paczka przychodzi do mnie a tracking nadal w tym samym stanie. I jeszcze jedno pytanko, zamawiam paczkę int reg air mail 1,5kg, potem 2 godziny później tez int air mail ale 100g, dzisiaj rano wchodzę na liste orderów i druga paczka 100gram wysłana a ta wcześniejsza jeszcze nie, czyli im mniejsza paczka to szybciej wysyłają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ...zgadza się. Tak robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Panie karlem, ja już trochę kupowałem na HK i parę razy kontaktowałem się przez chat i wszystko było jak najbardziej ok i proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ...pana sobie daruj - widocznie miałem pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Więc się nie denerwuj kolego :wink: Inni dostają paczki w 6 dni inni w 2 miesiące, bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ...ja się nie denerwuję. Paczkę już mam; było w innym wątku. Po dość ostrej interwencji paczka dotarła do mnie w ok. tydzień, a łącznie trwało dwa miesiące. Ale trochę zraziłem się do HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zraziłem sięModelarstwo takie czasami jest ;p ale nie ma się co poddawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 a zauwazyl ktos moze na fotce dwuczesciowa swiece do DL55?? :D:D:D http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6377__DLE_55_55cc_Gas_Engine_5_5HP_7500RPM.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Może mają na stanie, a te co są podpisane BK, to może jakiś skośnooki zapomniał zmienić na IN STOCK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Cześć, Popatrz na nazwy przedmiotów, np. Turnigy highrate 30FPS Ultra-small Digital Camera (without memory card) nr. 13983, jest na stanie Turnigy highrate 30FPS Ultra-small Digital Camera W/ 2GB SanDisk Micro SD nr 10093, nie ma na stanie. To są jakby 2 osobne pozycje w sklepie, 2 odrębne przedmioty. Bez karty i z kartą, przy czym jest $6 różnicy między nimi. Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.