Cimek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Panowie ,taka mała prośba, nie wiem czy dobrze tutaj piszę. A więc do rzeczy ,potrzebuję plany tego "malutkiego" potworka -> O tego przeskalować na A4 ,lub najlepiej na A1 ,rozpiętość jego to najlepiej chciałbym 1m... Za pomoc wirtualne piwko Dziekuję serdecznie za pomoc z góry Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Zajrzyj do tematu "programy pomocne dla modelrzy" w dziale "Różne". Jest tam program "Posteriza" który umożliwi ci wydrukowanie planów na kartkach A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Kartka, ołówek, gumka, linijka, ekierka i jedziemy ... Ten model w sumie nawet planu nie wymaga ... Rozrysuj tylko podstawowe elementy [możesz je skserować do odpowiedniej skali] a rysunki montażowe wykonasz bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam. Jak chcesz to mogę ci plany tego modelu w oryginalnej rozpiętości 70cm zapisać w pdf i podzielić na kartki A4. Mogę też powiększyć do 100cm ale w tedy pozmieniają się wymiary listewek np. 2.1mm czy 4.2mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.