Skocz do zawartości

Zeskalowanie.

Cimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ,taka mała prośba, nie wiem czy dobrze tutaj piszę. A więc do rzeczy ,potrzebuję plany tego "malutkiego" potworka -> O tego przeskalować na A4 ,lub najlepiej na A1 ,rozpiętość jego to najlepiej chciałbym 1m... Za pomoc wirtualne piwko :P

Dziekuję serdecznie za pomoc z góry ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zajrzyj do tematu "programy pomocne dla modelrzy" w dziale "Różne". Jest tam program "Posteriza" który umożliwi ci wydrukowanie planów na kartkach A4.

Opublikowano

Kartka, ołówek, gumka, linijka, ekierka i jedziemy ... Ten model w sumie nawet planu nie wymaga ... Rozrysuj tylko podstawowe elementy [możesz je skserować do odpowiedniej skali] a rysunki montażowe wykonasz bez problemu.

Opublikowano

Witam.

Jak chcesz to mogę ci plany tego modelu w oryginalnej rozpiętości 70cm zapisać w pdf i podzielić na kartki A4.

Mogę też powiększyć do 100cm ale w tedy pozmieniają się wymiary listewek np. 2.1mm czy 4.2mm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.