Cimek Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Panowie ,taka mała prośba, nie wiem czy dobrze tutaj piszę. A więc do rzeczy ,potrzebuję plany tego "malutkiego" potworka -> O tego przeskalować na A4 ,lub najlepiej na A1 ,rozpiętość jego to najlepiej chciałbym 1m... Za pomoc wirtualne piwko Dziekuję serdecznie za pomoc z góry Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Zajrzyj do tematu "programy pomocne dla modelrzy" w dziale "Różne". Jest tam program "Posteriza" który umożliwi ci wydrukowanie planów na kartkach A4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Kartka, ołówek, gumka, linijka, ekierka i jedziemy ... Ten model w sumie nawet planu nie wymaga ... Rozrysuj tylko podstawowe elementy [możesz je skserować do odpowiedniej skali] a rysunki montażowe wykonasz bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian-str Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Witam. Jak chcesz to mogę ci plany tego modelu w oryginalnej rozpiętości 70cm zapisać w pdf i podzielić na kartki A4. Mogę też powiększyć do 100cm ale w tedy pozmieniają się wymiary listewek np. 2.1mm czy 4.2mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.