specyfick Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Sezon na jesienne wiatry trwa. Świąteczny wolny dzień i pozytywny wiaterek przyciągnął modelarzy na klif. Warunki na pięć, troszkę mokro ale ręcznik papierowy po lądowaniu wystarczał. Było jeszcze dwóch filmowców, więc można się spodziewać dalszych produkcji. Moja jest krótka, ale konkretna. Nie odbyło się bez kraks, ale to zostanie przemilczane. No i link to filmu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Bardzo fajny filmik, widać że pogoda Wam dopisała. U mnie cały dzień padało i nie mogłem ulotnić mojego dziada i ta muzyka w tle genialna. I 5 dostałeś za filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Bardzo fajne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 a co ze skrzydełkiem? będzie nowe? co to za piosenka? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 nie za dobrze Wam nad tym morzem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Sezon na jesienne wiatry trwa. Świąteczny wolny dzień i pozytywny wiaterek przyciągnął modelarzy na klif. Warunki na pięć, troszkę mokro ale ręcznik papierowy po lądowaniu wystarczał. Było jeszcze dwóch filmowców, więc można się spodziewać dalszych produkcji. Moja jest krótka, ale konkretna. Nie odbyło się bez kraks, ale to zostanie przemilczane. No i link to filmu: Naprawdę niezłe latanko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil369 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 co to za piosenka? :roll: O ile mój słuch mnie nie myli, a młody jeszcze jest :mrgreen: to jest to "Madcon - Beggin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 idąc za głosem Specyficka, wrzuciłem na serwery swoją wizję, tego pięknego dnia Dla zwolenników Vimeo: a dla Youtubowców: Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.