Janosik72 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Baaa , a na wlaczonym silniku to prawie spalina ;-) z tym smiglem a kreci modelik wszystko co tylko mozna zapragnac , jednak silnik ma 3x za duzo mocy :-) Pozdrawiam Jan i do zobaczenia za tydzien jak pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Model lata bardzo przyjemnie. Opinia modelarzy, którzy pilotowali. Ja wykonałem jeden lot i stwierdziłem, że muszę dużo ćwiczyć. Modelami z płatami samostatecznymi nie mam wiekszych problemów, a jednak lotki to inne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam Cieszę się, że następny ulotniony . Życzę wielu udanych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolo Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Piękny chyba się pokuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.