modelmaniak Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Futaba zamówiona :twisted: jak dojdzie dam zdjecia.A czy jęzeli z aparaturą są takie kwarce Tx i Rx FM Futaba to bedą one mi działały przy odbiorniku Jeti 35mHz? tak, bedzie dzialac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja wiedziałem że tak będzie Kupiłes ostatnią sztuke ale ja i tak ją dopiero za jakieś 2 miesiące kupiuje to pewnbie będą Napisz jak sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 OT Wracając do kwarcy dual to dlaczemu w Flash 5 + odb 08RD kwarce dual GWSa nie chcą działać - moze trzeba coś przestawić w nadajniku ?? OT Chyba bede zmuszony na zime kupić tez ta futabe ... bo mi sie cockpit roz#$%^ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 OT Wracając do kwarcy dual to dlaczemu w Flash 5 + odb 08RD kwarce dual GWSa nie chcą działać - moze trzeba coś przestawić w nadajniku ?? OT Chyba bede zmuszony na zime kupić tez ta futabe ... bo mi sie cockpit roz#$%^ ... Nic nie trzeba przestawiać na 100% masz wszystko sprawne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 teraz mam zastuj bo modelu nie moge robic bo nie mam krawędzi spływu jak byłem w modelarskim to okazało sie ze zlikwidowali .A samych listew nie bede zamawiał musze czekac az bede miał na odbiornik :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 spływ sam sobei wyszlifuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Sprzedałem kolesiowi poprzez allegro kwarce a one mu nie działają w takim zestawie ... Co tu zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 spływ sam sobei wyszlifuj no tak ale z listewek 5x3mm bedzie cięzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Sprzedałem kolesiowi poprzez allegro kwarce a one mu nie działają w takim zestawie ... Co tu zrobic ?? poczekaj ale czy nadawczy nie jest MPXa ?? Bo MPX to osobna klasa !! On ma wszystko inaczej i p.cz i wtyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 NIe ja miałem gwsa kwarce nie używane i sprzedałem je kolesiowi który ma flasha 5 + 08rd i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 musi działać pod warunkiem że nie ma aparatury 40MHz a kwarce 35MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No chyba az tak $%^&* to on nie jest ... niewiem czemu mu nie działa Miałby ktoś jakoś je sprawdzić możliwość ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Mam pytanie, chyba nie wyłączyłem jej i była właczona kilka godzin , chyba baterie sie rozładowały ale mam taką ładowarke do bateri ładowałem przez całą noc i dalej na LCD tylko sie pokazuje napiecie w nadajniku i słysze pikanie i tylko spada napiecie i się wyłącza.To raczej napewno baterie , a czy da się tam jakos podłaczyc pakiet?Bo troche nie wygodne jest czekanie aż naładują sie baterie, tym bardziej ze przez noc nawet sie 4 nie naładowały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Mam pytanie, chyba nie wyłączyłem jej i była właczona kilka godzin , chyba baterie sie rozładowały ale mam taką ładowarke do bateri ładowałem przez całą noc i dalej na LCD tylko sie pokazuje napiecie w nadajniku i słysze pikanie i tylko spada napiecie i się wyłącza.To raczej napewno baterie , a czy da się tam jakos podłaczyc pakiet?Bo troche nie wygodne jest czekanie aż naładują sie baterie, tym bardziej ze przez noc nawet sie 4 nie naładowały! No to teraz ja mam pytanie. Jak ktoś może cokolwiek sensownego poradzić na tak postawiony przez Ciebie problem. Masz jakieś baterie, jakąś ładowarkę i pytasz o jakiś pakiet. Coś tam chcesz sobie z tym wszystkim zrobić. Żeby cokolwiek podpowiedzieć potrzeba konkretów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mam pytanie, chyba nie wyłączyłem jej i była właczona kilka godzin , chyba baterie sie rozładowały ale mam taką ładowarke do bateri ładowałem przez całą noc i dalej na LCD tylko sie pokazuje napiecie w nadajniku i słysze pikanie i tylko spada napiecie i się wyłącza.To raczej napewno baterie , a czy da się tam jakos podłaczyc pakiet?Bo troche nie wygodne jest czekanie aż naładują sie baterie, tym bardziej ze przez noc nawet sie 4 nie naładowały! No to teraz ja mam pytanie. Jak ktoś może cokolwiek sensownego poradzić na tak postawiony przez Ciebie problem. Masz jakieś baterie, jakąś ładowarkę i pytasz o jakiś pakiet. Coś tam chcesz sobie z tym wszystkim zrobić. Żeby cokolwiek podpowiedzieć potrzeba konkretów Mam zwykłą ładowarke do akumulatorków , gdy ją ją kupywałem nie myślałem o zastosowaniu w modelarstwie. Do aparatury wchodzi 8 bateri, a czy da sie to jakoś zastąpić pakietem? .Bo żeby naładowac te 8 bateri tą ładowarka to 24h bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mam pytanie, chyba nie wyłączyłem jej i była właczona kilka godzin , chyba baterie sie rozładowały ale mam taką ładowarke do bateri ładowałem przez całą noc i dalej na LCD tylko sie pokazuje napiecie w nadajniku i słysze pikanie i tylko spada napiecie i się wyłącza.To raczej napewno baterie , a czy da się tam jakos podłaczyc pakiet?Bo troche nie wygodne jest czekanie aż naładują sie baterie, tym bardziej ze przez noc nawet sie 4 nie naładowały! No to teraz ja mam pytanie. Jak ktoś może cokolwiek sensownego poradzić na tak postawiony przez Ciebie problem. Masz jakieś baterie, jakąś ładowarkę i pytasz o jakiś pakiet. Coś tam chcesz sobie z tym wszystkim zrobić. Żeby cokolwiek podpowiedzieć potrzeba konkretów Mam zwykłą ładowarke do akumulatorków , gdy ją ją kupywałem nie myślałem o zastosowaniu w modelarstwie. Do aparatury wchodzi 8 bateri, a czy da sie to jakoś zastąpić pakietem? .Bo żeby naładowac te 8 bateri tą ładowarka to 24h bedzie . Pobawmy się w zgaduj-zgadulę Na początek mam pytanie, czy kupiłeś to: http://rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=162_187&products_id=1484 i o takie baterie Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek K Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mam pytanie, chyba nie wyłączyłem jej i była właczona kilka godzin , chyba baterie sie rozładowały ale mam taką ładowarke do bateri ładowałem przez całą noc i dalej na LCD tylko sie pokazuje napiecie w nadajniku i słysze pikanie i tylko spada napiecie i się wyłącza.To raczej napewno baterie , a czy da się tam jakos podłaczyc pakiet?Bo troche nie wygodne jest czekanie aż naładują sie baterie, tym bardziej ze przez noc nawet sie 4 nie naładowały! No to teraz ja mam pytanie. Jak ktoś może cokolwiek sensownego poradzić na tak postawiony przez Ciebie problem. Masz jakieś baterie, jakąś ładowarkę i pytasz o jakiś pakiet. Coś tam chcesz sobie z tym wszystkim zrobić. Żeby cokolwiek podpowiedzieć potrzeba konkretów Mam zwykłą ładowarke do akumulatorków , gdy ją ją kupywałem nie myślałem o zastosowaniu w modelarstwie. Do aparatury wchodzi 8 bateri, a czy da sie to jakoś zastąpić pakietem? .Bo żeby naładowac te 8 bateri tą ładowarka to 24h bedzie . Pobawmy się w zgaduj-zgadulę Na początek mam pytanie, czy kupiłeś to: http://rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=162_187&products_id=1484 i o takie baterie Ci chodzi? tak kupiłem ją, razem z nadajnikiem były akumulatory,ale chciałbym zamiast tych akumulatorów wsadzic tam pakiet ale nie ma zadnego wtyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Pewnie z tych akumulatorków powinieneś zrobić pakiet. A potem poszukać jakiegoś gniazda/wtyku w nadajniku, albo zrobić samemu. Szukałem w instrukcji do tego nadajnika, ale nic tam nie wspominają, więc jak jest miejsce, to po wlutowaniu od wnętrza nadajnika wystaw gniazdko/wtyk do komory "baterii" na przewodach. A skoro to nówka, to zapytaj sprzedawcy. Futaba na paluszki luzem? To mało prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Futaba na paluszki luzem? To mało prawdopodobne W tych prostych modelach futaby to standard... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Futaba na paluszki luzem? To mało prawdopodobne W tych prostych modelach futaby to standard... Nie wiem dlaczego, ale o tym nie pomyślałem. A jest tam wogóle gniazdo ładowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.