elektron Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam:( Dzisiaj mialem bardzo przykre zdarzenie. Poszedlem pocwiczyc modelem Caro program akrobacji przed czwartowym wystepem w szkole ( obchody dnia patrona). Latalem, Latalem, jedym z punktow programu byla spirala pionowo w dol z ok 200m.... Jako ze na koncowkach skrzydel dalem wstazki wygladalo to wyjatkowo efektownie zapatrzylem sie i "spadlem" na ptaka. Wlecialem centralnie w jego skrzydlo. Skutek taki ze ledwo opanowalem Caro i z zlamana polowka plata wyladowalem awaryjnie. Ptak polecial dalej... Efekt taki - polamana polowa plata - juz naprawione. Stracona cala folia- musze dac nowe pokrycie - jestem -20 zl Sa tez plusy - to juz drugie starcie z ptakami z ktorych wyszedlem obronna reka
marcin133 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sa tez plusy - to juz drugie starcie z ptakami z ktorych wyszedlem obronna reka Jak obronną? Ty masz 20 zeta w tyle a ptak poleciał dalej! :lol2: :lol2: Ja bym powiedział że ptaszysko góruje. Z resztą Ty to masz szczęście Przecież trafienie w ptaka modelem graniczy chyba z cudem
elektron Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Nie Ale wracajac z modelarskiego roz... sobie rower i nie wiem jakim cudem dojade jutro do Marcina - bumelek ze szkoly
Way Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Będąc kiedys u brata pod Poznaniem poszliśmy sobie polatać. Miałem akronauta, okoliczne pola i full miejsca. No to w górę. Latm sobie i latam i w pewnym momencie brat mówi: Sokół! A ja - Nie, to akronaut. I brat mówi że wyżej mam patrzeć i rzeczywiscie, Wielgachnny ptasior. Wszystko fajnie gdyby nie to że ptak zaczął...nurkować na model :shock: Więc ja szybko ostry skręt i ptaszysko obok modelu przeleciało. Potem był tylko lot 2 metry nad polem i w mnoja stronę. Na pełnym gazie. W tym dniu już nie latałem.
Yahoon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ja bym się pobawił z sokołem w końcu miałes akro, mogłeś go nieźle wykiwać. Duzy ptak na pewno nie byłby w stanie złapać zwrotnego modelu. Air combat live! Ale z drugiej strony jednak ryzyko o model i o sprzęt... :wink:
mati1988k Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 JA czytając temat myślałem że chodzi raczej o coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=1BKIV_Ch5No Zawsze mnie ten filmik rozbawia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.