JarekF Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Czy widzieliście to: http://microart.kiev.ua/en/korabel.html Niemożliwe, a jednak prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 :shock: Czego to ludzie nie wymyślą... Przecież coś takiego to pewnie słabo widać nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Byłem z klasą na wyciecze w Pradze i tam jest całe muzeum z takimi rzeczami, oczywiście ogląda je się przez mikroskop. Najbardziej utkwił mi w pamięci zapis jakiegoś tekstu na ludzkim włosie, bez mikroskopu wyglądało jak włos pod mikroskopem na włosie można było odczytać tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Widziałem kiedyś artykuł w jakimś piśmie typu cd-action o najmniejszym zdalnie sterowanym samochodzie. Wymiary 3mmx1mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 żeby to robić to trzeba chyba DIAZEPAM zażywać non stop , i w żadnym razie na kacu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 żeby to robić to trzeba chyba DIAZEPAM zażywać non stop , i w żadnym razie na kacu.......albo być TurboDymoManem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Eeee... nie użyli depronu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.