Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam! Mam problem, do modelu do którego budowy się zabieram (będzie relacja wreszcie), potrzebuje zrobić trójkątne balsowe listwy... I tu jest diabeł ukryty, jak mam to zrobić aby wyszło to ładnie - wolałbym nie szlifować no ale jeśli to jedyna możliwość to się poświęcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 trójkatna czyli na splyw??? do listwy przykladasz listewke sosnowa tej samej grubosci i jedziesz papierem sciernym na klocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie! Trójkątna listewka w tym przypadku 3x3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Popatrz w modele.sklep.pl lub innych sklepach może znajdziesz. Jak zrobić to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Możesz sobie zrobić nożyk w odpowiednim uchwycie pod zadany kąt i przy odrobinie wprawy wyjdzie Ci piękny trójkącik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.