Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam! Mam problem, do modelu do którego budowy się zabieram (będzie relacja wreszcie), potrzebuje zrobić trójkątne balsowe listwy... I tu jest diabeł ukryty, jak mam to zrobić aby wyszło to ładnie - wolałbym nie szlifować no ale jeśli to jedyna możliwość to się poświęcę...
krzysiek w Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 trójkatna czyli na splyw??? do listwy przykladasz listewke sosnowa tej samej grubosci i jedziesz papierem sciernym na klocku
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie! Trójkątna listewka w tym przypadku 3x3mm
Marcin K. Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Popatrz w modele.sklep.pl lub innych sklepach może znajdziesz. Jak zrobić to nie wiem.
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Możesz sobie zrobić nożyk w odpowiednim uchwycie pod zadany kąt i przy odrobinie wprawy wyjdzie Ci piękny trójkącik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.