robraf Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Było już o wygrywaniu heinekena , wiec teraz przyszlla moja kolej prosze was o drobne wsparcie... niestety nie mam 20 kierowcow znajomych wiec prosze was (pewnie tylu sie znajdzie...) zajmie wam to góra 3 min polega to na tym ze wchodzicie na strone http://rankomat.pl/ klikacie zgarnij mustanga potem rejestrujecie sie i w okienku polecający wpisujecie robert60000@op.pl was to nic nie kosztuje a mi pomaga w udziale w losowaniu... mam juz 5 % szans konto zalozyl moj tata wiedzac jak ja lubie te samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Hm... trochę nie fair. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 czemu :?: Ja próbowałem Ci pomóc, ale za dużo tam zabawy i danych trzeba podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie szkoda Ci czasu? I tak nie wygrasz :ble: ps po co im nr. rejestracyjny samochodu, którym się poruszam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ale spróbować zawsze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie szkoda Ci czasu? I tak nie wygrasz :ble: ps po co im nr. rejestracyjny samochodu, którym się poruszam? Pewnie po to aby kilku ludzi się nie rejestrowało na jeden ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Pewnie po to aby kilku ludzi się nie rejestrowało na jeden ten sam. No to akurat nie miałoby sensu - nie każdy musi mieć swój własny samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 nie którzy mają po dwa czy trzy auta i co, oni mogą założyć sobie 3 konta :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Boże zjecie z butami... btw niektórzy pisze się razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Robert, daj spokój, przeciez masz juz 16 lat. Nie powinieneś juz w bajki wierzyc. ;D Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Boże zjecie z butami... btw niektórzy pisze się razem o ludzie jestem DYSLEKTYKIEM jeden błąd popełniłem i już zrobił się z ciebie(specjalnie napisałem przez c małe bo nie mam już do ciebie szacunku) wielki polonista się znalazł, a jak ty byłbyś dyslektykiem, to co miło by ci było :?: jakby taki inni pisali :?: :?: sory troszki mnie poniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Jak jesteś dys.. coś tam to zainstaluj Mozillę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (specjalnie napisałem przez c małe bo nie mam już do ciebie szacunku) płakał nie będę Meteor racja a tak poza tym nie moja wiana, że masz jakieś tam 3D była już rozmowa o tym porozrzucana w wielu wątkach w dzisiejszych czasach możesz sobie mozille zainstalować a jak nie to wkleić do Offica i niech Ci poprawi. Oczywiście ja dostaje po :ass: ale spłynęło to po mnie. Ooo a to co : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22466 błąd się wkradł ? Chyba tak bo się nie wykręca 3D. sory troszki mnie poniosłoEDIT: Przepraszam za offtopa i sorki robraf za rozwalanie tematu. Oczywiście pomogę Ci na rejestrację mojej mamy. Ja tam wątpię ale skoro Ty wierzysz EDIT2: oczywiście mama wyraziła zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Boże zjecie z butami... btw niektórzy pisze się razem o ludzie jestem DYSLEKTYKIEM jeden błąd popełniłem i już zrobił się z ciebie(specjalnie napisałem przez c małe bo nie mam już do ciebie szacunku) wielki polonista się znalazł, a jak ty byłbyś dyslektykiem, to co miło by ci było :?: jakby taki inni pisali :?: :?: sory troszki mnie poniosło Zaraz mnie poniesie.Masz problem z pisaniem to albo zainstaluj Mozillę albo nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeśli chodzi o pisanie, to ja polecam także nowe wersje Opery Uważam że jest 100 razy lepsza od Mozilli (np. bo tak :mrgreen: ) i posiada bardzo dobry słownik języka polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 dzięki wszystkim "Twoje punkty: 8500 Szanse na Mustanga masz większe niż: 89% uczestników" jeszcze musze zbierac punkty w bajki nie wierze ale zawsze warto sprobowac... kiedys wygralem zestaw ksiazek... niepamietam jakich bo nie ciekawe , wiec jest mozliwe wygrac cos w dzisiejszych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jak jesteś dys.. coś tam to zainstaluj Mozillę :wink: (specjalnie napisałem przez c małe bo nie mam już do ciebie szacunku) płakał nie będę Meteor racja a tak poza tym nie moja wiana, że masz jakieś tam 3D była już rozmowa o tym porozrzucana w wielu wątkach w dzisiejszych czasach możesz sobie mozille zainstalować a jak nie to wkleić do Offica i niech Ci poprawi. Oczywiście ja dostaje po :ass: ale spłynęło to po mnie. Ooo a to co : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22466 błąd się wkradł ? Chyba tak bo się nie wykręca 3D. Mam zainstalowana mozillę ale takiego błędu mi nie wykryło. Sorki wszystkim za zrobienie takiego offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ..... Soki wszystkim za zrobienie takiego offtopa Zamiast soku wolę piwo :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 ..... Soki wszystkim za zrobienie takiego offtopa Zamiast soku wolę piwo :evil: hehee ok jak, jak będę wybierał się do Ostrowca to postawie Ci piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Lepiej sprawdzaj co napisałeś nim wyślesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.