ahaweto Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam. kilka zdjęć z niedzielnego latania. Nowy Jet Macieja. Oraz jego Spit w niskich przelotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 przyjadę na 16 zabiorę grilla i coś na napoje we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 a wy co, spiochy internetowe, napiszcie cos bo ja przyjade za tydzien z migiem (chyba ze go rozbije do tego czasu, ale mam zestaw czesci zamiennych :rotfl:) bo tylko ten wejdzie do auta, musze dokupic sobie jeszcze ze trzy pakiety bo jeden nie sprawia radosci (10 min. lotu) tak wiec do nastepnego tygodnia. pozdrawiam: maciek-kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam. Co to za model? W następnym tygodniu 10 i 11 jest spotkanie na lotnisku w Wilczych Laskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 panie Adamie ten model to zadna rewelacja tylko standardowy zlotowski depromig-29 ;D pozdrawiam: maciek-kuba P.S. A Wilcze Laski sobie chyba odpuszcze z powodu paru imprz rodzinnych (niestety :cry: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. No tak nie załapałem :oops: . Okazuje się że na naszym lotnisku to tylko ja nie mam takiego modelu 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kuba w tą nidzielę będziesz bo my jak zwykle tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 niestety nie, bo jak juz pisalem bede za tydzien i prawdopodobnie zostane tydzien, a jak mi wiadomo to wy bedziecie w wilczych laskach. poki co to pozostaje mi lotnisko tempelhof i polowania na rowerzystow podczas ladowania ;D oraz niestety troche mocny wiatr jak przystalo na prawdziwe badz co badz lotnisko, choc zamkniete dla prawdziwych samolotow. pozdrawiam: maciek-kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 prognoza na jutro 3m/s na 15:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam. Niestety nie będę mógł, imprezy rodzinno-wakacyjne u babci :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam.Ja dzisiaj pracuje a później czas dla rodziny :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam,byłem w Wilczych Laskach niestety załapałem się prawie na sam koniec ale dwie godziny sobie polatałem ,przez poteżny upał grzała się elektronika na regulatorach można było piec placki. Czekam na fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 A koledzy ze Złotowa dlaczego na wilczych nie byli? Pewnie przy tych temperaturach asfalt się za Złotowem lepił. A tutaj wyluzowani piloci przed pokazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam. Uff... gdyby nie ten wielki i dający ożywczy cień samochód Macieja, zostałyby z nas tylko skwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 A wiesz że coś w tym jest. Mnie też coś w jego stronę ciągnęło. Może gdybym tam częściej do was zachodził, nie spaliłbym się jak rak. Moje czoło normalnie płonie. Ten zlot to była rzeźnia. Dobrze że toy toy nie eksplodował od temperatury. Ja na wszelki wypadek wchodziłem tam bez papierosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 z racji nieciekawej pogody w niedziele spotkałem się z Tomkiem w poniedziałek polatało się trochę... i nawet oblataliśmy madmana :jupi: a dzisiaj na zakupach trafiłem na kuchnię polową :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam. Gratuluję oblotu! Prezentuje się wspaniale :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 To grill też latał? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Kto dzisiaj lata wpisywać się ja myślę że tak na 1600,pogoda ma nam przypasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 daj panie nr tel. bo musze sie z toba skontaktowac, najlepiej nie komorke bo stacjonarny nie spowoduje plajty u mnie (dzwonie z niemiec), a bede za tydzien prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.