Henio Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Adam latanie piękne ale z kaszaneczką to już przesadziłeś. Pozdrowienia dla chłopaków Heniek A Jasia ucałujcie odemnie bez jakis podtekstów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 od siebie dodam że patent z 3mm plastikowymi śrubami w Sereno sprawdzony i działa poprawnie podwozie urwane uszkodzeń brak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no i tak sie stalo, wzialem mojego mig-a, pojechalem na lotnisko i "pojechalem" sobie z trenerkami i tymi co kupuja trenerki :rotfl: bylo zabawnie :shock: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam. Henio, Jasio dziękuje :* . Nie ma ani krzty przesady w tym co napisałem o kaszance. Nawet słowa ,,palce lizać,, nie oddają tego czego smakowo doświadczyliśmy :mrgreen: . Kuba ale jak ,,pojechałeś,, ?[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 pojechalem samochodem na lotnisko ;D a potem pokazalem jak lata mig w porownaniu z trenerkiem. najzabawniejsza byla sytuacja z pewnym gosciem gdy zobaczyl jak latam, powiedzial: eee... szybowce lepsze, no i zobaczyl jak mmig potrafi szybowac :rotfl: na to drugi odpowiedzial: to tez tak idzie? ile kosztuje ten samolot? a ja na to: 15 euroli bez osprzetu, na to on: a ja dalem za mojego 150 cholera :cry: wniosek: skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ;D a tak na marginesie: tam gdzie latam spotkalym tylko jedna osobe ktora buduje sama, reszta kupuje swoje modele w sklepie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 tam gdzie latam spotkalym tylko jedna osobe ktora buduje sama, reszta kupuje swoje modele w sklepie :cry: Signum temporis :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kuba nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora,bo latanie migiem jest łatwe ale na pewno nie odzwierciedla latania szybowcem czy trenerkiem.Kto spróbował to wie,że start modelem na kołach i lądowanie to jest jakaś adrenalinka,a mig to model do latania bezstresowego wybaczający masę błędów i w dodatku tani w wykonaniu.Ja jednak widzę różnicę i mam do tego szacunek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 dlatego juz buduje model ktory ma kola no i sie przekonam :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Kaszanke już kupiłem żeby tylko nas nie zasypało do niedzieli. Chyba narty trzeba będzie założyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Chyba na ta kaszankę i latanie się kiedyś wprosimy z synem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie widzę przeszkód zapraszamy tylko dajcie znać ile porcji więcej zrobić,a tak na marginesie to trochę nas zasypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam. horn3t, warto, tym bardziej że to tylko rzut beretem A mnie zasypało i wcale nie myśli przestać padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster95 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Aalle śnieg macie u mnie nic troche popadało ale to ani be ani me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ładuję pakiety i montuję osprzęt zimowy ,drewno przygotowane raczej nie zamarzniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kto jutro będzie?????????????? :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dziękujemy za zaproszenie odezwiemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. Niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=V_bWZ-NOX64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzisiejsze spotkanie można zaliczyć do udanych mimo kilku małych wypadków lotniczych. Pogoda do latania była wyśmienita praktycznie baz wiatru kto nie był niech żałuje,wstawiam kilka fotek a komentarz proszę sobie samemu dodać. Spotkanie z Tomkiem w locie i wynik aż wióry poleciały :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Biedny madmanek Te narty przyniosły mu pecha :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.