Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda kasy nic specjalnego na pewno nie będziesz z tego zadowolony,takie jest moje zdanie to jest zwykła zabawka.

Ale wybór należy do ciebie....

Opublikowano

To tylko tymczasowy model, po urodzinach mam zamiar kupic pipera j3 epp, chciaem go kupic wczesniej ale nie starczy mi kasy.

Ps. kiedy sie spotykacie na tym lotnisku?????????????????????????????

Opublikowano

W niedzielę jak będzie pogoda około 11stej czytaj nasze forum zawsze tu się umawiamy na loty.

Daj linka na tego Pipera.

Opublikowano

madmana dzisiaj naprawiałem ale nadal nie zrobiłem nowych nart :) i chyba nie będą mi potrzebne bo cały czas pada deszcz

w każdym razie niestety jutro nigdzie się nie wybieram więc na mnie nie liczcie :P

Opublikowano

nie latawce a porządki generalne

przynajmniej trochę zdziałałem bo w tygodniu już całkiem czasu nie miałem

wszystkie lipole zrobiły dzisiaj cykl ładowanie - rozładowanie do storage

Opublikowano

Witam byłem dzisiaj (mimo nie najlepszej pogody) na lotnisku by oblatać moje nowe wynalazki oba modele latają dobrze,tylko ślizgacz ma kłopoty ze skręcaniem na lądzie natomiast Extra lata wyśmienicie ale niestety mocniejszy podmuch wiatru w połączeniu z niskim przelotem zakończył się efektownym cyrklem w wyniku czego model uległ przełamaniu.

Trochę kleju powinno załatwić sprawę.

A tu kilka fotek:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Tak tylko na chwilkę wyskoczyłem żeby zobaczyć czy to lata :wink: a pogoda w tym dniu była w kratkę jak wyjeżdżałem z domu to świeciło słońce 8)

Opublikowano

Witam

Jakie plany na niedzielę a może sobota???? pisać propozycje pogoda ma być przystępna :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.