Rufio79 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Oczywiście jutro o 11-tej na lotnisku. Poniżej przedstawiam kilka zdjęć z dzisiejszych lotów na jeziorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pisać kto będzie a kto nie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 mnie nie będzie za zimno i nie mam zestawu opon z kolcami i ogólnie to powoli ale to bardzo powoli naprawiam wszystkie ustrojstwa madmana naprawiłem ale na narty zabrakło weny :wink: jutro wybiorę się tylko na krótki test ślizgacza tym razem wybiorę nieco większy obszar i postaram się go nie rozbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Leżę chory :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam już po lotach pogoda dzisiaj była wymarzona prawie bezwietrznie i piękne słoneczko. Niestety fotek nie mam dużo bo nie było chętnych do pstrykania. Ps. Maciej podaj jakieś dane twojego wynalazka :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ...e tam zawsze kilka fotek jest , ładny klucz OPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Maciej podaj jakieś dane twojego wynalazka :?: :idea: Osprzęt Silnik Turnigy 28-26 16A 1900Kv + Śmigło TGY 6x4 Regiel Turnigy 25A Pakiet Turnigy 2200 3s 40C Serwo HXT900 długość 43cm kadłub 39cm szerokość 23 cm Wysokość 20cm mierzone do końca balsowej wieżyczki odbyły się dzisiaj 2 próby pierwsza z jednym pakietem i okazało się że nadal za lekki co mnie trochę zdenerwowało bo nie mogłem się rozpędzić więc upchałem w kadłub jeszcze 2 pakiety czyli razem na 3 pakietach 2200 3s ( całość ważyła 950g ) dało już się jakoś rozpędzić ale nadal nie do końca i tu moje pomysły się skończyły zaleje boki gipsem albo zmienię pakiet na 2s 4000mAh z samochodu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=m0iq6vt1K_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Może daj mu na przodzie takie skrzydło dociskowe regulowane serwem (pomysł z F1) :?: :idea: :idea: Oczywiście nad kadłubem nie przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dla wszystkich kolegów i przyjaciół z naszego lotniska życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego 2011 Roku abyśmy dalej spotykali się na wspólnych lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dla wszystkich pozytywnie zakręconych kolegów z naszego i nie naszego lotniska Zdrowych ,Pogodnych i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2011 żeby spotkania z matką ziemią nie były tak bolesne Życzy Sławek Ps. Specjalne Życzenia Zdrowia i Spełnienia marzeń dla Adama z okazji Imienin i urodzin!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku a także więcej pogodnych dni na naszych wspólnych lotniczych wzmaganiach życzy Tomek wraz z rodziną. Adamie z okazji imienin i urodzin wszystkiego najlepszego spełnienia mażeń wysokich lotów i tyle samo lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam. Bardzo dziękuję za życzenia . 1.01.2011 jeżeli Zdrowie (wszak jest najważniejsze) pozwoli 8) , jak również pogoda to chyba spotkamy się na małym latanku aby tradycji stała się zadość. i w ten sposób rozpocząć Nowy Rok. Miejsce do uzgodnienia, choćby nawet na jeziorze koło domu Tomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja jestem za :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam. Może o 12-stej w południe ? Chyba że za wcześnie 8) . A gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Myślę że ok. Na naszym lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A dojazd przetarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Przeciągnę Was toyotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 :cry: No i chyba se polataliśmy może jutro będzie lepsza pogoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No właśnie . Śnieg pada, jest wietrznie (nawet bardzo), zrobiła się plucha. Może jutro się uda :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.