GOGO Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Hmm z tego co wiem to Wilcze Laski organizuje kolega Piotrek Pindral :?: chyba że są jakieś zmiany,a po drugie to powinno być w innym temacie kolego Jerzy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 co tam, latacie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 na niedzielę warunki mają być idealne zaczynamy od 11 chyba że ktoś będzie szybciej to dajcie znać padlinke + bułeczki biorę na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Pod rozwagę, może troszkę później ? Wiatr zawsze po południu się uspokaja, tak jak dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 dzisiaj nie było źle ale jutro będzie wspaniale http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_map_um.php?ntype=0u&row=374&col=185&lang=pl znając ruchy Tomka pewnie wszystko opóźni :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ja jak zawsze będę pierwszy :ble:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Będę o 11-stej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 OK. Przegłosowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nikt nic nawet o niedzielnych lotach nie napiszę ? porażką się chwalić nie będę ale pozytywnie też było i po oblocie Film: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vmGoYYkMG4I i jeszcze jeden http-~~-//www.youtube.com/watch?v=iCfjomlehWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Fajny model :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Gratulacje z oblotu, model nietuzinkowy bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jak dzisiejsze plany? Jeżeli pogoda się utrzyma to ja wybieram się około 16. Będę testował przeróbki w swoim FUN CUB-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Adam,aparat masz OK ? A może w nim aku ciągle rozładowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Trochę rodzina absorbuje. pogoda jeszcze nie ciekawa ...... etc etc . Latamy trochę w ograniczonym zakresie. Tydzień temu dzieci wrzuciły Zimę do wody aby popłynęła do morza, a ona odpłynęła kawałek dalej i wylazła na brzeg :? . Ale przygotowania do nowego sezonu idą pełną parą. A co u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 U mnie prawie prawnie wszystko po staremu,nudy zabierają mi tyle czasu że nie mam kiedy zająć się modelarstwem. Ale na forum zawsze mam czas Adam zwróciłeś kiedyś uwagę ile tys. kolegów odwiedziło ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wspólnie z kolegami ,,zapracowaliśmy,, na te odwiedziny :mrgreen: . A to bardzo cieszy. Zobaczymy się na jakimś zlocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Chyba tylko w Wilczych Laskch,bo o innych imprezach będących w moim zasięgu nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jutro chyba będzie trochę wiało więc kto jest chętny na dzisiaj około godziny 15-tej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Za namową Wojtka wykorzystaliśmy prawie bezwietrzną sobotnią pogodę. Wojtek wypróbował swoją Cesnę, która choć już wcześniej oblatana teraz po zmianie aparatury wymagała ponownego oblotu i trymowania. Przy starcie zamarliśmy :shock: , mało brakowało a byłby potężny kret. Jednak Wojtek dał sobie radę i poskromił ją . Krótkie trymowanie i w locie prezentowała się świetnie,co prawda lądowanie nie wyszło, model ,,przesmarował,, pas lądując w zeschłych badylach i kapotował. Na szczęście paliwo się nie wylało a model był cały. Następne starty i lądowania byly już jak najbardziej poprawne. Tomek na rozgrzewkę polatał Ekstrą WM. A następnie swoją nową spalinką, którą koledzy nazywają ,,jawką,, 8) . I rzeczywiście silnik modelu w locie wytwarza taki dźwięk że do złudzenia przypomina on odgłos pracy silnika tak kiedyś popularnego w naszym kraju jednośladu, produkcji naszych południowych sąsiadów . Modelik kupiony za śmieszne pieniądze na portalu aukcyjnym i odznaczający się świetnymi własnościami lotnymi. Moje loty ograniczyły się do Ekstry VA i Fun Cub-a. Przebiegły bez żadnych ekscesów . A dzisiaj rzeczywiście u nas wiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jutro pogoda nie będzie rozpieszczać przewidywany wiatr to 7m/s co raczej nie zniechęca do działania na otwartym powietrzu postaram się podłubać przy wicherku dzisiaj postawiłem go na kołach i rozmieściłem serwa w kadłubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.