cyrax_ojz Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Mam pytanie , czy jest możliwość podania mapki gdzie latacie?Będę obserwował forum kiedy będziecie umawiać się na loty-może będę się starać dotrzeć.Chciałbym zaczerpnąć trochę wiadomości ,porad itd.Tu gdzie mieszkam chyba jestem sam z mim hobby.Troszeczkę daleko ,ale co się nie robi dla modelarstwa. Pozdrawiam z Choszczna ZŁOTÓW I MIROSŁAWIEC. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=245538#245538 http://rcspot.pl/?subPage=miejsce&id=11&obrazy=1&stats=1
olo Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Pozdrawiam z Choszczna ZŁOTÓW I MIROSŁAWIEC. Jeżeli szukasz kontaktu z modelarzami to może wpadniesz do Mirosławca,będziesz miał bliżej http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=379684#379684 Wygląda że trochę tam modelarzy będzie ,oczywiście jeżeli tylko pogoda będzie OK
jarek1303 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Widziałem i czytałem.Planuje tam pojechać z rodzinką.
ahaweto Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Jarek, Olo z ust mi to wyjął. Byłem w Choszcznie, aż półtora roku, ale to było dawno.
cyrax_ojz Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 zapowiada się ładny dzień wiatr do 4m/s kto będzie na 11 - 12 ?
Rufio79 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Zamelduje się na 11-tą. Przywiozę paszę .
GOGO Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Czy są jeszcze wolne miejsca :?: :rotfl: pokleje śmigła i przyjade..
GOGO Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Wiem ,że nie ten temat ale tak prezentuje się mój nowy nabytek :roll:
GOGO Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 8) kilka fotek z wczoraj..... Przyczyna kraksy ster wysokości nie wytrzymał,model zmierzał pionowo do matki ziemi :twisted: ostatnie chwile Edga 540 :cry:
ahaweto Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Wczoraj dołączyłem do kolegów dużo później niż planowałem :evil: , i wydarzenie dnia mnie ominęło :? . No cóż każdemu prędzej czy później taka historia się przydarzy, oby nie za często (odpukać). Maciej zaprezentował swój nowy ,,wyścig zbrojeń,, . Jego ,,wunderwaffe,, jest uzbrojone w podwójne ckm-my lub działka w dwóch wieżyczkach (kaliber nieznany). A lata bajecznie z tasiemką 10m długości. Będziemy mieli problemy :? . Maciej każdemu z nas dał już sklejone skrzydełko do wyposażenia wraz z dokładną instrukcją budowy. Krótko mówiąc ,,rzucił każdemu z nas wyzwanie,, . I ni mniej ni więcej ale zmierzamy (wzorem kolegów z Krakowa) w stronę kombatu ESA. Wióry z nieba będą leciały Tomka Jenok na ziemi, któż by poznał w nim stary model :shock: Latał też Macieja Wicherek z początku bardzo zachowawczo (Wilcze Laski już blisko). Ale w końcu na wielokrotnie powtarzające się prośby ,,telewidzów,, zademonstrował lot odwrócony. I to jak najbardziej poprawny :shock: W swoim Fun Cub-ie przetestowałem wzmocnione podwozie główne - i teraz jestem z niego zadowolony. Przed zimą w taki sam sposób wzmocnię golenie z nartami.
Tomek74 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Czy ktoś dzisiaj planuje loty bo ja wybieram się 11oo
cyrax_ojz Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 w madmanie wywaliłem wtyczki i zlutowałem silnik na stałe a w newbee problem okazał się być zupełnie inny odkręcił się pierścień z magnesami od górnej części silnika i klinował się o podstawę edit... moja propozycja lotów po 15 została odrzucona więc musiałem zorganizować sobie czas po południu we własnym zakresie :rotfl:
GOGO Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jakieś plany na weekend :idea: :?: wpisywać propozycje.
ahaweto Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jeszcze dokładnie nie wiem, ale marnie widzę swoje latanie w ten ,,weekend,, :? .
gewiner Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tomek, Wojtek i ja bylismy wczoraj, dzis tez planujemy
GOGO Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Błędy popraw i staraj się pisać poprawnie :evil:
Tomek74 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Lotnisko przystrzyżone można bezpiecznie lądować,jestem o 11oo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.