cyrax_ojz Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mam pytanie , czy jest możliwość podania mapki gdzie latacie?Będę obserwował forum kiedy będziecie umawiać się na loty-może będę się starać dotrzeć.Chciałbym zaczerpnąć trochę wiadomości ,porad itd.Tu gdzie mieszkam chyba jestem sam z mim hobby.Troszeczkę daleko ,ale co się nie robi dla modelarstwa. Pozdrawiam z Choszczna ZŁOTÓW I MIROSŁAWIEC. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=245538#245538 http://rcspot.pl/?subPage=miejsce&id=11&obrazy=1&stats=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pozdrawiam z Choszczna ZŁOTÓW I MIROSŁAWIEC. Jeżeli szukasz kontaktu z modelarzami to może wpadniesz do Mirosławca,będziesz miał bliżej http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=379684#379684 Wygląda że trochę tam modelarzy będzie ,oczywiście jeżeli tylko pogoda będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Widziałem i czytałem.Planuje tam pojechać z rodzinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jarek, Olo z ust mi to wyjął. Byłem w Choszcznie, aż półtora roku, ale to było dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 zapowiada się ładny dzień wiatr do 4m/s kto będzie na 11 - 12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 zapowiadam się na 12-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zamelduje się na 11-tą. Przywiozę paszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Czy są jeszcze wolne miejsca :?: :rotfl: pokleje śmigła i przyjade.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Wiem ,że nie ten temat ale tak prezentuje się mój nowy nabytek :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Na 11oo także zjawie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 8) kilka fotek z wczoraj..... Przyczyna kraksy ster wysokości nie wytrzymał,model zmierzał pionowo do matki ziemi :twisted: ostatnie chwile Edga 540 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Wczoraj dołączyłem do kolegów dużo później niż planowałem :evil: , i wydarzenie dnia mnie ominęło :? . No cóż każdemu prędzej czy później taka historia się przydarzy, oby nie za często (odpukać). Maciej zaprezentował swój nowy ,,wyścig zbrojeń,, . Jego ,,wunderwaffe,, jest uzbrojone w podwójne ckm-my lub działka w dwóch wieżyczkach (kaliber nieznany). A lata bajecznie z tasiemką 10m długości. Będziemy mieli problemy :? . Maciej każdemu z nas dał już sklejone skrzydełko do wyposażenia wraz z dokładną instrukcją budowy. Krótko mówiąc ,,rzucił każdemu z nas wyzwanie,, . I ni mniej ni więcej ale zmierzamy (wzorem kolegów z Krakowa) w stronę kombatu ESA. Wióry z nieba będą leciały Tomka Jenok na ziemi, któż by poznał w nim stary model :shock: Latał też Macieja Wicherek z początku bardzo zachowawczo (Wilcze Laski już blisko). Ale w końcu na wielokrotnie powtarzające się prośby ,,telewidzów,, zademonstrował lot odwrócony. I to jak najbardziej poprawny :shock: W swoim Fun Cub-ie przetestowałem wzmocnione podwozie główne - i teraz jestem z niego zadowolony. Przed zimą w taki sam sposób wzmocnię golenie z nartami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Czy ktoś dzisiaj planuje loty bo ja wybieram się 11oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Niestety nie mogę ,,goście jadą !,, . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 w madmanie wywaliłem wtyczki i zlutowałem silnik na stałe a w newbee problem okazał się być zupełnie inny odkręcił się pierścień z magnesami od górnej części silnika i klinował się o podstawę edit... moja propozycja lotów po 15 została odrzucona więc musiałem zorganizować sobie czas po południu we własnym zakresie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jakieś plany na weekend :idea: :?: wpisywać propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jeszcze dokładnie nie wiem, ale marnie widzę swoje latanie w ten ,,weekend,, :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tomek, Wojtek i ja bylismy wczoraj, dzis tez planujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Błędy popraw i staraj się pisać poprawnie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Lotnisko przystrzyżone można bezpiecznie lądować,jestem o 11oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.