Skocz do zawartości

KLUB RC ZŁOTÓW-nasze latanie w Złotowie i okolicy.

GOGO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj zwodowałem swoją żaglówkę RC i muszę przyznać ,że zabawa jest świetna.

Nie było tłoku nad jeziorem a wędkarz nieopodal wędkujący z łódki częściej spoglądał w kierunku mojego żagla niż na swój spławik.

Kilka fotek z wodowania (oblotu) :lol2:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Pewnie tak ale to było 11 lat temu hurtownie pamiętam ale ciebie nie mogę sobie skojarzyć ,zobaczymy się na lotnisku to pogadamy.

Opublikowano

jak na lotnisku się spotkamy to poznasz mnie często cie widzę i twoich teściów :D też im woziłem z Andrzejem :) no muszę chyba do Tomka podjechać umówić się bo tu chyba nie zagląda a jak pogoda dopisze to w niedziele mamy wpaść na lotnisko z synkiem i ustalić mniej więcej co mi na pierwszy raz zakupić mam nadzieje że po pierwszej próbie będzie cały model :P

Opublikowano

zaglądają ale nikt z takim wyprzedzeniem nie napisze ze na 100% będzie

normalnie zaczynamy około 11 kończymy 19-20

informacji o tym kto będzie i dokładnej godzinie musisz szukać w sobotę wieczorem lub niedziele rano

mam zestaw do lotów w duecie więc o pierwsze loty się nie martw :)

mój sąsiad po 2 godzinach wspólnego latania radzi już sobie samodzielnie

Opublikowano

tak wiem że tak do przodu nie da rady zależy wszystko od pogody no teraz wiem w jakich godzinach jesteście to wpadnę ale dopiero mogę być po 13:00 zawsze dzięki :D

Opublikowano

Byłem w Złotowie przypadkiem spotkałem Sławka nad jeziorem akurat skończył pływanie statkiem i rozmawiałem z nim no ale statek no w rzeczywistości robi wrażenie super wygląda :)

Opublikowano

Wojtas ale wolna ta kosiarka,trawa szybciej rośnie niż ona kosi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Opublikowano

wczoraj działałem trochę z żelazkiem oto efekt:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

a co do lotów to w stosunku do dnia wczorajszego część opadów nastąpiła szybciej i możemy latać ;) proponuję się spotkać o 14- 15 i chyba trzeba by było zrobić kawałek kosiarką chociaż do startu :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.