ahaweto Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jeżeli pogoda dopisze, będę ale późnym popołudniem. Witam Jarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wczoraj zwodowałem swoją żaglówkę RC i muszę przyznać ,że zabawa jest świetna. Nie było tłoku nad jeziorem a wędkarz nieopodal wędkujący z łódki częściej spoglądał w kierunku mojego żagla niż na swój spławik. Kilka fotek z wodowania (oblotu) :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witaj Sławek my chyba się znamy no minęło 11 lat z hurtowni Watra ci piwko woziłem nic się nie zmieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pewnie tak ale to było 11 lat temu hurtownie pamiętam ale ciebie nie mogę sobie skojarzyć ,zobaczymy się na lotnisku to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jak na lotnisku się spotkamy to poznasz mnie często cie widzę i twoich teściów też im woziłem z Andrzejem no muszę chyba do Tomka podjechać umówić się bo tu chyba nie zagląda a jak pogoda dopisze to w niedziele mamy wpaść na lotnisko z synkiem i ustalić mniej więcej co mi na pierwszy raz zakupić mam nadzieje że po pierwszej próbie będzie cały model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 zaglądają ale nikt z takim wyprzedzeniem nie napisze ze na 100% będzie normalnie zaczynamy około 11 kończymy 19-20 informacji o tym kto będzie i dokładnej godzinie musisz szukać w sobotę wieczorem lub niedziele rano mam zestaw do lotów w duecie więc o pierwsze loty się nie martw mój sąsiad po 2 godzinach wspólnego latania radzi już sobie samodzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 tak wiem że tak do przodu nie da rady zależy wszystko od pogody no teraz wiem w jakich godzinach jesteście to wpadnę ale dopiero mogę być po 13:00 zawsze dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Cześć Jarku myślę że w niedzielę pogoda lepiej dopiszę i damy radę polatać a przy okazji pomyślimy co tam zamówić na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Na początek coś z EPP :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Byłem w Złotowie przypadkiem spotkałem Sławka nad jeziorem akurat skończył pływanie statkiem i rozmawiałem z nim no ale statek no w rzeczywistości robi wrażenie super wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 u mnie pogoda super i znalazłem miejscówkę nadającą się pod większe samoloty i nawet Sereniak poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Maciej, jak cie znam to nie musisz szukac miejsca do latania, podejrzewam ze w budce telefonicznej bys sobie poradzil :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W necie znalazłem projekt przerobienia kosiarki. Może też przerobimy naszą, żeby umilić sobie koszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dziś byliśmy zwodować z synkiem jego zabawkę po małych przeróbkach z zasilaniem dużo dłużej się bawił Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wojtas ale wolna ta kosiarka,trawa szybciej rośnie niż ona kosi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 naładowany już jestem start o 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jadę do Bobowa. Wracając może do was zajrzę jak będziecie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja będę trochę później,zadzwońcie do mnie czy kosiarkę zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 wczoraj działałem trochę z żelazkiem oto efekt: a co do lotów to w stosunku do dnia wczorajszego część opadów nastąpiła szybciej i możemy latać proponuję się spotkać o 14- 15 i chyba trzeba by było zrobić kawałek kosiarką chociaż do startu :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 :shock: Piękna nowość. Jak pogoda się nie zmieni to się wybiorę, ale ok. 17h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.