Jump to content

Witam

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Konto na forum mam juz od prawie trzech lat a jeszcze tu nie byłem. No cóż lepiej póxno niz wcale. Jak widać w nicku mam na imię Przemek, mieszkam w Sosnowcu i interesuję się modelarstwem oraz lotnictwem. Jeżeli chodzi o modelarstwo to do tej pory zbudowałem FW 152TA rozp. 890mm, niestety nielot (brak doświadczenia oraz zacząłem budowę SU26Mx rozp. 1445mm której niestety nie skończyłem z uwagi na liczne przeprowadzki. Teraz osiadłem juz na stałe i zaczałem budowę BF-a 109 G-10/K-4 stąd moje postanowienie zaangażowania się w forum na którym mam nadzieje znaleźć potrzebną nieraz pomoc oraz samemu równiez w miarę możliwości pomóc. Z gotowych modeli byłem w posiadaniu na początku Trainer40, później Super Chipmunk później Yak 54 z silnikiem Super Tiger GP42 i ostatnio kupiłem sobie małego Yaka Deprona. Aha mam też samochodzi VRX-1. Jeżeli natomiast chodzi o lotnictwo to poza gapieniem sie na każdy przelatujący na niebie samolot czasami bywam z kolegą pilotem na lotnisku w Katowicach i gościnnie staram się szlifować latanie na Zlinie i Ceśnie.

Pozdrawiam wszystkich

Witaj na forum :)

PS.Jeśli GP42 to zapewne Thunder Tiger,a nie Super Tigre :mrgreen:

Faktycznie walnąłem babola. Miało byc Super Tiger G140 Ring (23ccm), a jeżeli chodzi o GP42 to faktycznie był Thunder Tiger i i miałem go we wspomnianym Chipmunku.

Pzdr

jeżeli chodzi o GP42 to faktycznie był Thunder Tiger i i miałem go we wspomnianym Chipmunku.

A u mnie przechodzi swoją drugą młodość. Napędza prawie półtorakilową Extrę z EPP.

Witam na forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.