Grzechu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 cześć Ludu z Białegostoku... Nergal będzie niedługo miał halówkę i dumamy by gdzieś na halę wejść wynajmował tu ktoś coś i byłby ktoś chętny przyłączyć się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak się składa że halówkę to ja mam w 70% jak przyjdzie paka z HC to się dołączę. Chciałbym zaproponować halę w Sokólskim LO myślę że wejdziemy za darmo, jestem uczniem tej szkoły. Hala jest nowa, ogromna i to chyba wystarczy Tutaj fotka http://img412.imageshack.us/i/dsc00425m.jpg/ trochę walnięta bo tryb panoramy trzeba było włączyć aby ją całą objąć (bramki wymiarowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 w pyte! :mrgreen: jestem ZA. tylko potrzebujemy więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Fajnie by było żeby więcej osób się zebrało Jutro porozmawiam z obsługą hali czy wpuszczą nas za friko a jak nie ile wynosi wyjem tak na zaś Szczerze to myślę że wejdziemy za friko bo takiej atrakcji to Oni w Sokółce nie widzieli a poza tym rozumiem żeby płacić za wynajem np. piłek i siatki ale my nawet ziemi dotykać nie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 rozumiem żeby płacić za wynajem np. piłek i siatki ale my nawet ziemi dotykać nie będziemy Ale powietrze burzycie!Powodzenia w halowaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wciagnijcie do latania nauczyciela WF albo kogos z dyrekcji (moze byc syn dyrekcji ) Ja mam hale raz w tyg za friko bo jeden z nauczycieli lata - niestety - kaaaaawal drogi. Powodzenia w zalatwianiu i lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Podziękował Mój Yak na dzień dzisiejszy z samym Ładziakowym odbiorniczkiem i reg turnigy Plush 10A węgla więcej nie będzie to będzie spokojnie latanie ograniczające się do spokojnego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wciagnijcie do latania nauczyciela WF albo kogos z dyrekcji (moze byc syn dyrekcji ) Ja mam hale raz w tyg za friko bo jeden z nauczycieli lata - niestety - kaaaaawal drogi. Powodzenia w zalatwianiu i lataniu A hale jak za friko macie calkiem fajna-przede wszystkim prostopadloscian, a nie jakies dziwne ksztalty. No i spokojne powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 cudowna hala, po nowym roku walim na halę rozpetać 3 wojnę światową! tylko sam muszę złozyć porządny model żyje jeszcze tutaj ktoś z Białego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Odświeżam, już nikt z Białegostoku nie chce polatać na hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ciekawska offtopem : na naszej hali odbywają się od wczoraj Mistrzostwa Polski w bilardzie mms://warsaw.12ga.com/LiveStream tutaj można oglądać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 na naszej hali odbywają się od wczoraj Mistrzostwa Polski w bilardzieCzy jest to bilard RC ???Moglbym sie zglosic - calkiem niezle mi idzie podwojne odbicie od sciany i podlogi Edit : literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie :mrgreen: EDIT: Z przykrością muszę stwierdzić, że nici z naszego latania, a przynajmniej w ciągu miesiąca :/ Byłem w 3 (wszystkich możliwych halach w Sokółce) w jednej jest remont i na feriach nie ma szans, w drugiej nie ma mowy o naszym lataniu, a w 3 tej co mieliśmy latać na przyszłe 2 weekendy są zaplanowane zawody. Mówił kierownik, że można od pn. do pt. ale to już jak im pasuje - jak są wolne terminy. W Białymstoku nie ma żadnych miejsc do polatania bo w Sokółce to wszystko...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam. Ja osobiscie w hali nie latam. Moge Wam jedynie podpowiedzieć co i jak. Hal do wynajęcia w Białymstoku jest kilka. Większosć oczywiscie w godzinach popołudniowych. Jeszcze rok wstecz chodzilem sobie w piłke pograc. I tak np. najdrozsze są na wyzszych uczelniach (mowa o stawce za godzine) ale juz w podstawowych szkołach nie tak bardzo. Pamiętam jednak zeby się oplacało to musicie zebrac grupe kilkunastu chętnych. Jeszcze jedno , zasada jest taka ze trzeba wynając na conajmniej raz w tygodniu. Przyzwoita hala jest w SP nr 2 (ul. Wyszynskiego) Pozrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Zapytam tutaj może to ktoś z forum w ostatni piątek na wydziale mechanicznym PB szedł z alulą (jesli pamiętam dobrze) w ręku i wyszedl latać na boisko? Nie miałem czasu niestety zagadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czołem Nie daję Wam spokoju, naprawdę nikt w Białym nie lata halówkami? Z chęcią zorganizuję coś, tylko żeby te kilka osób było. Hala to zapewne 30-40zł/h w górę. Więc jedna czy 2 osoby to mało. Białostoczaaaaaaaaanieeeee :cry: Swoją droga, sklep na Lipowej czynny? Ani komórkowy ani stacjonarny nie działa... byłem tam i nie mogłem znaleźć... ani szyldu ani nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grzechu, ten na Lipowej nie istnieje już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czyli nie ma nic modelarskiego? (oprócz redukcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Na św.Rocha-parę desek balsy, listewki, UHU Por, CA, kiedyś śmigła GWS widziałem i to chyba wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Śmigła to moje oczy tam nie widziały jeszcze. Znalazłem natomiast aż dwa arkusze japonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.