ertman_176 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wolałbym Su26 niekoniecznie do 3D :wink:
Konrad_P Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Podpisuje sie pod propozycją Rob Mc Fly Piękny model i może tak pod 50-tke lub 100-tke.
piotr Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Skoro już dwupłaty, które kocham, to mam plany CHRISTEN EAGLE II, bo do w/w to raczej planów jakich kolwiek to niestety brak, a przymierzam się już do niego od jakiegoś czasu, więc może własnie coś takiego???
Konrad_P Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Też ładny. Skoro masz plany i byłoby łatwiej przerobić to czemu nie. W sumie to mało jest brzydkich dwupłatów.
Damian-str Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam. A może Pitts Python: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=17620 Pozdrawiam
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A może w innym wątku o nowym modelu? I można by w końcu wyedytować "kolejny model" (temat tego wątku) na coś bardziej mówiącego, co to za latadło powstaje.
piotr Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 A może w innym wątku o nowym modelu? I można by w końcu wyedytować "kolejny model" (temat tego wątku) na coś bardziej mówiącego, co to za latadło powstaje. no w sumie może masz i rację Szymku, bo ten temat jest poświęcony akurat extrze, a przydał by się taki nowy temat, gdzie bym czerpał weny z podpowiedzi co dalej stworzyć :idea:
piotr Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 zarzuciłem na razie projekt Extry, na rzecz dużego EDGA 2600 (w tej chwili projekt jest już skończony) oraz czegoś takiego :
wiesiek3d Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Jak się to nazywa? No i kiedy będzie Extra?
piotr Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Model jest z przeróbki jakiegoś planu, ze starej rosyjskiej gazety, machnąłem kilka kresek tu i tam i powstało coś takiego właśnie, a Extra powstanie , jak będziecie naciskać i będą chętni to się postaram, czas mam!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.