baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Poszukuje jak w temacie wszelkich planów, rysunków i zdjęć Fockera eindeckera EIII. Docelowo interesuje mnie rozpiętość 1600-1800mm. Ale przeskalowywać też umiem Ew materiały prosze na meila dubik@orange.pl Baxter
Irek M Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bartek - ale to jest tak prosta "skorupa", że wystarczy z samego rzutu opracować sobie potrzebną skalę. Tego akurat jest sporo w necie. Ja mam wersję mniejszą - ok 107cm oraz prawie to samo - Pfalz E.III wystarczy praktycznie tylko zmienic maskę i malowanie.
Gość kotecek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja mam takie plany z tym że nie znam rozpiętości, ale są na A0 (może A1), tylko że to są plany modelu RC (albo uwięzi), a nie plany makiety
baxter12 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 To prawda Irku, nie jest to żadne wielkie coś. Chciałbym go jednak, tak w miare odwzorować, więc chce mieć plany z kilku źródeł. A Kolege o te plany poprosze, o każde poprosze, ze względu na to że chce mieć materiał porównawczy. Baxter
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.