baxter12 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Poszukuje jak w temacie wszelkich planów, rysunków i zdjęć Fockera eindeckera EIII. Docelowo interesuje mnie rozpiętość 1600-1800mm. Ale przeskalowywać też umiem Ew materiały prosze na meila dubik@orange.pl Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Bartek - ale to jest tak prosta "skorupa", że wystarczy z samego rzutu opracować sobie potrzebną skalę. Tego akurat jest sporo w necie. Ja mam wersję mniejszą - ok 107cm oraz prawie to samo - Pfalz E.III wystarczy praktycznie tylko zmienic maskę i malowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kotecek Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ja mam takie plany z tym że nie znam rozpiętości, ale są na A0 (może A1), tylko że to są plany modelu RC (albo uwięzi), a nie plany makiety Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter12 Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 To prawda Irku, nie jest to żadne wielkie coś. Chciałbym go jednak, tak w miare odwzorować, więc chce mieć plany z kilku źródeł. A Kolege o te plany poprosze, o każde poprosze, ze względu na to że chce mieć materiał porównawczy. Baxter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.