ali1983 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 witam. mam pytanie: czy warto kupić ten pakiet: http://www.nastik.pl/dualsky-1300mah-2s1p-p-1785.html w miarę możliwości prosiłbym też o opinię o tych bateryjkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 używam 3 pakiety dulasky już od 2-3 lat zero problemów ! zresztą nie ważne jakie kupisz (dualsky, fullymax, richo, itp.) ważne jak się z nimi obchodzisz i użytkujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 za te pieniadze warto . a dualsky to juz marka tak ze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 no niby tak. miałem rc system 1700, ale po nieumiejętnym traktowaniu (1-szy li-pol) zabierał tylko 1400 mAh, a ostatnio zostawiłem cały sprzęt w garażu i zostały mi z niego tylko goldy... pakiet oddałem do p-tu utylizacji, bo spuchł tak, że wyglądał jak piłka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ze spuchl to moze daloby sie go jeszcze uratowac... ja ostatnio uratowalem starego e-model czy jakos tak ( sprzedawane w modele.sklep.pl ) 2S 2200mah 10c (mało, ale do jakiegos trenerka sie nada) lezal przez rok u kolegi rozladowany do 0.00 v na kazda cele wiec kolega zapytal sie mnie czy chce w domu tylko podbilem napiecie ladowarka accucell 6 do napiecie 6,5v w trybie ni-cd a potem poszlo juz na trybie li-pol... na 2200mah weszlo w niego 1850mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 na 2200mah weszlo w niego 1850maha ile oddaje pod obciazeniem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja posiadam w większości pakiety Dualsky.Od małego 7.4V 650mah do 14V 2500mah.Nie mam z nimi problemów.Przeważnie podczas ładowania od razu balansuje je.Miałem tez jeden pakiecik 7.4 V 1320mah który cechował się dużą wytrzymałością na uderzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 pakiecik z Nastik.pl już zamówiony. przeznaczę go do gupika i wicherka10 a co do tego rc system to już z niego "coś" wyciekło. pozatym to goldy wtopiły się w osłonę także wolałem go oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 też używam lipo z nastika dualskiego,godne polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam,u nas w modelach plywajacych pracuja Dualsky pod obciazeniami 50A i daja rade z reszta tak samo jak Fyllymaxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 wczoraj się trochę pobawiłem z pakietem. rozładowywując go do 3V/celę zauważyłem, że rozładowują się one nierówno (1-3.3V, 2-3.0V). w tak rozładowany pakiet weszło 1298mAh. co myślicie o tych "osiągach"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam. Moje zdanie na temat Dualsky –szmelc , pakiety spuchły mi po 3 lotach, oczywiście reklamacja nie została załatwiona przez sklep, silniki i regulatory miałem kiedyś i miałem problem z nimi, załatwione 2 reklamacje(wymiana regulatora)za trzecim razem sprzedawca powiedział żebym kupił inny regulator. Przez firmę Dualsky jestem około tysiąc zł w plecy NIE POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 w sezonie 2009 używałem ten pakiet - zero problemów http://www.nastik.pl/dualsky-2200mah-2s1p-p-1225.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja używam pakietów 3s/1200 juz drugi sezon. Ostatnio w modelach Esa , więc są dość mocno eksploatowane i nie spuchły nawet o mm. ,trochę spadła pojemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.