Skocz do zawartości

li-pol dualsky - czt warto?

ali1983

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

używam 3 pakiety dulasky już od 2-3 lat zero problemów ! zresztą nie ważne jakie kupisz (dualsky, fullymax, richo, itp.) ważne jak się z nimi obchodzisz i użytkujesz.

Opublikowano

no niby tak.

miałem rc system 1700, ale po nieumiejętnym traktowaniu (1-szy li-pol) zabierał tylko 1400 mAh, a ostatnio zostawiłem cały sprzęt w garażu i zostały mi z niego tylko goldy... pakiet oddałem do p-tu utylizacji, bo spuchł tak, że wyglądał jak piłka...

Opublikowano

ze spuchl to moze daloby sie go jeszcze uratowac...

ja ostatnio uratowalem starego e-model czy jakos tak ( sprzedawane w modele.sklep.pl )

2S 2200mah 10c (mało, ale do jakiegos trenerka sie nada)

lezal przez rok u kolegi rozladowany do 0.00 v na kazda cele

wiec kolega zapytal sie mnie czy chce

w domu tylko podbilem napiecie ladowarka accucell 6 do napiecie 6,5v w trybie ni-cd a potem poszlo juz na trybie li-pol... na 2200mah weszlo w niego 1850mah

Opublikowano

Ja posiadam w większości pakiety Dualsky.Od małego 7.4V 650mah do 14V 2500mah.Nie mam z nimi problemów.Przeważnie podczas ładowania od razu balansuje je.Miałem tez jeden pakiecik 7.4 V 1320mah który cechował się dużą wytrzymałością na uderzenia :P:P

Opublikowano

pakiecik z Nastik.pl już zamówiony. przeznaczę go do gupika i wicherka10

a co do tego rc system to już z niego "coś" wyciekło. pozatym to goldy wtopiły się w osłonę także wolałem go oddać.

Opublikowano

Witam,u nas w modelach plywajacych pracuja Dualsky pod obciazeniami 50A i daja rade z reszta tak samo jak Fyllymaxy.

Opublikowano

wczoraj się trochę pobawiłem z pakietem. rozładowywując go do 3V/celę zauważyłem, że rozładowują się one nierówno (1-3.3V, 2-3.0V). w tak rozładowany pakiet weszło 1298mAh.

co myślicie o tych "osiągach"?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Moje zdanie na temat Dualsky –szmelc , pakiety spuchły mi po 3 lotach, oczywiście reklamacja nie została załatwiona przez sklep, silniki i regulatory miałem kiedyś i miałem problem z nimi, załatwione 2 reklamacje(wymiana regulatora)za trzecim razem sprzedawca powiedział żebym kupił inny regulator. Przez firmę Dualsky jestem około tysiąc zł w plecy NIE POLECAM

Opublikowano

Ja używam pakietów 3s/1200 juz drugi sezon. Ostatnio w modelach Esa , więc są dość mocno eksploatowane i nie spuchły nawet o mm. ,trochę spadła pojemność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.