Konrad Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 W jaki sposób założyć konto w sklepie(nie znalazłem zakładki utwórz konto) i czy odnośnie towarów do testów można dogadać się poprzez PW?(wydaje mi się że szybciej i wygodniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czy mail potwierdzający zamówienie (z drukiem przelewu) to to co powinno "wywołać" wykonanie przelewu ? Czy mam czekać na jakieś osobne potwierdzenie że dostanę towar do testów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 W jaki sposób założyć konto w sklepie(nie znalazłem zakładki utwórz konto) Bo nie ma - zakłada się konto w momencie dokonywania zakupu - jest to opisane w regulaminie (no może niezbyt czytelnie- poprawię) http://leda.redcart.pl/_cms/view/26/towary_do_testowania_za_grosz_regulamin.html Czy mail potwierdzający zamówienie (z drukiem przelewu) to to co powinno "wywołać" wykonanie przelewu ? Czy mam czekać na jakieś osobne potwierdzenie że dostanę towar do testów ? Tak trzeba czekać na potwierdzenie z dokumentem (oświadczeniem przyjęcia towaru - dla księgowej) wyraźnie stwierdzającym zgodę sklepu na testowanie towaru. Przepraszam że wprowadzam zamieszanie - ale są pewne ograniczenia (z jednej strony oprogramowania , z drugiej podatkowo-księgowe) Postaram się dokładniej wyjaśnić to w regulaminie. Bez wyraźnego oświadczenia sklepu na zgodę do wydania towaru na testowanie - nie wpłacać pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Brawo Mirek w końcu jakiś porządny sklep się rozwija, test dla każdego, kompleksowość oferty. ! Mam nadzieje że z tymi testami to już tak zawsze a nie tylko a początek. chętnie załapabym się na jakiś testowy silnik (waga modelu 1,2kg) do mojego pipeka. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Szkoda, ze nie mam teraz czasu na modelarstwo :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 BRAWO To chyba najodpowiedniejsze, co mogłem napisać :wink: Też chętnie załapałbym się na jakiś test (np. do RCPM), ale znając moje szczęście już po ptokach xD Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 przydały by się jakieś bardziej rozszerzone opisy, no i wszystko po polsku A mam pytanie, te modele 3d (ktore sa do testow, ale i w normalnej ofercie) one mają w zestawie wzmocnienia węglowe, popychacze, dzwigienki łoże silnika itd ? są gotowe pod elektronike ? np. ten : http://www.abc-rc.pl/p/37/521/elegant_3d-modele_do_3d-samoloty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 przydały by się jakieś bardziej rozszerzone opisy, no i wszystko po polsku Opisy będą (brak czasu) Modele są to zestawy do montażu, bez wyposażenia (elektronika, silniki itp), posiadają całą wymaganą galanterie (podwozie, zawiasy, węgiel itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 a ten do ktorego link podalem to epp czy depron ? (wydaje mi sie ze depron, ale nie jestem pewny). Jest szansa dostac model do testow jak nie ma sie zadnych opisow na forum i ma to byc pierwszy model tej klasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jest szansa dostac model do testow jak nie ma sie zadnych opisow na forum i ma to byc pierwszy model tej klasy? Raczej nie - bo jak możesz porównać ten model z innymi, ocenić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Może by tak poprosić moderatorów o rozdzielenie dyskusji? Obecnie temat znajduje się w dziale "Twój sklep - reklama za free" i zgodnie z porządkiem forum temat ten winien być zarezerwowany wyłącznie dla kolegi Leda_g który będzie mam nadzieję - skutecznie zachęcał do odwiedzin sklepu Reszta dyskusji trafiłaby do nowego tematu gdzie działalność sklepu poddana będzie ocenie :twisted: Leda_g -> nie wiem czy takie są w przyszłości założenia ale jeżeli nie to możliwość założenia konta wcześniej jednak mogłaby być :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Aby to rozłączyć jestem za. Leda_g -> nie wiem czy takie są w przyszłości założenia ale jeżeli nie to możliwość założenia konta wcześniej jednak mogłaby być Na teraz fizycznie nie mogę zmienić tego w oprogramowaniu sklepu. Nie ode mnie to zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=245470#245470 Podzieliłem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Żadnych zabawek i pseudo samolotów. Tylko modele elektryczne To jest sprzeczność ;-) Oczywiście powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Callab, Rzekłeś :wink: Ale oczywiście również życzę sukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Powiedzcie to kolegom od F3A - wg mnie najbardziej klasycznej kategorii w latających RC :-) . Leda_g, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Leda_g napisał/a: Żadnych zabawek i pseudo samolotów. Tylko modele elektryczne To jest sprzeczność Nie widzę tu żadnej sprzeczności - wręcz odwrotnie Poczekajmy kilka lat - to silniki spalinowe będą tym czym teraz są parowe. Dziękuje wszystkim za życzenia. Na razie to masa pracy, a efekt mizerny (teraz widzę w co wdepnąłem :cry: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 silniki parowe to przyszlosc - mowcie co chcecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Powiedzcie to kolegom od F3A OK, mogę powiedzieć :-) Leda_g, nie przejmuj się, to tylko takie przekomarzanie się. Bo, jak wiadomo, wszystko to co tu robimy, to zabawa dla dużych chłopców. Jeszcze raz życzę sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Poczekajmy kilka lat - to silniki spalinowe będą tym czym teraz są parowe. A tu w 100% się nie zgodzę Na pewno będzie tak że proporcja modeli z napędem elektrycznym a spalinowym się zmieni na korzyść tych pierwszych ale "wielbiciele" pierdziawek zostaną bo dla nich nie jest ważna wygoda czy nawet ekonomiczne względy. Po prostu lubią te pierdziawki i tyle :mrgreen: Oczywiście w najbliższej przyszłości a nie w tedy kiedy będziemy budować statki kosmiczne FPV aby pooglądać sobie powierzchnie marsa "Live" A parowce nie wyszły z mody i dziś najpotężniejsze napędy to właśnie - parowce tyle że trochę ze zmodyfikowanym, bardziej nowoczesnym piecem Dodam jeszcze że tak naprawdę maszyny parowe nigdy na dobre nie zadomowiły się w pojazdach kołowych a tym bardziej w maszynach latających. Za to używane były na szeroką skalę w przemyśle czy kolejnictwie i dziś jest XXI wiek i w Polsce dalej niemal cały przemysł i w tym kolejnictwo zasilane jest... maszyną parową i to na najprawdziwszy węgiel :devil: Zastąpiono jedynie wał - prądnicą, kablami i silnikiem elektrycznym. Tak samo jak zastąpiono wał w nowoczesnych dzisiejszych ale nadal dieslowych pociągach czy statkach. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.