Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też czasem miewam takie problemy, choć dobrze wpisuje haslo i @ to i tak nie moge wejść.
Leda_g Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 dlaczego nie mogę się zalogować chociażby po to, aby sprawdzić stan zamówienia Może hasła źle są wpisywane - jak są problemy - to proszę pisać na maila
filipek84 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 witam będą może gumki do mocowania skrzydła ?
kuba r. Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 znowu nieśmiało zapytam o wyposażenie do mikro modeli - serwa <4g, blueArrow albo Robbe 3.7g, albo coś tego pokroju, nie mówię o bio-coś tam, bo te są stosunkowo drogie, li-polki pojedyncze i pakieciki ok. 200mAh, ew. regulatory, silniczki itp. Tak tylko pytam
Leda_g Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 znowu nieśmiało zapytam o wyposażenie do mikro modeli - serwa <4g, blueArrow albo Robbe 3.7g, albo coś tego pokroju, nie mówię o bio-coś tam, bo te są stosunkowo drogie, li-polki pojedyncze i pakieciki ok. 200mAh, ew. regulatory, silniczki itp Silniczki są - serwa 3,6g - będą w przyszłym tygodniu - małe li-pole - do dwóch tygodni - gumy modelarskie - są (tak myślę ) - jeszcze się do nich nie dokopałem (nie wprowadzone do systemu
ali1983 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 post z dnia 01.01.2010: czy istnieje możliwość montażu tego silnika za wręgą (trzeba by przesunąć oś): http://abc-rc.pl/p/43/679/testowy:_silnik_ge_a2212-6t_2200kv-towary_do_test%C3%B3w_-_za_grosz.html Ali po budowie silnika, nie da się zamontować Niestety w tym silniku nie da się przekładać mocowania. a jednak się udało. trzeba zdjąć z osi podkładkę blokującą, z drugiej strony (od wirnika) odkręcić 2 śrubki imbusowe trzymające oś, przesunąć oś i po sprawie. rozstaw śrub mocujących silnik pasuje jak ulał do starego silnika (tp 2406-21)
Konrad Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja przy okazji w tym temacie napiszę że mój ELEGANT jest już złożony i przygotowany,a relację opoznia jedynie awaria odbiornika-będę miał go za tydzień i wtedy zrobię relację-to tak jako usprawiedliwienie :wink:
ppompka Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wiem że nazwiecie mnie archeologiem, ale czy w Abc-rc są jeszcze towary testowe czy juz ich nie ma?
upgrayedd Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Na pierwszej stronie abc-rc.pl, pierwszy wpis w informacjach jest "Towary do testowania za grosz REGULAMIN".
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Regulamin to mało, przecież nie ma działu gdzie są produkty do testowania, a regulamin może być
Barlu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Zapewne jak będzie coś do testowania, a testerów brak, to pojawi się w sklepie. Podejrzewam że od napływu "chętnych" na modele za 0.01gr, zamknięto ten dział, a p.Mirek testerów dobiera z własnej inicjatywy przeglądając forum Nie narzucając, a prosząc o testy (trzeba by się zapytać, albo poczekać na reakcje w temacie )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.