Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też czasem miewam takie problemy, choć dobrze wpisuje haslo i @ to i tak nie moge wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 dlaczego nie mogę się zalogować chociażby po to, aby sprawdzić stan zamówienia Może hasła źle są wpisywane - jak są problemy - to proszę pisać na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek84 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 witam będą może gumki do mocowania skrzydła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 znowu nieśmiało zapytam o wyposażenie do mikro modeli - serwa <4g, blueArrow albo Robbe 3.7g, albo coś tego pokroju, nie mówię o bio-coś tam, bo te są stosunkowo drogie, li-polki pojedyncze i pakieciki ok. 200mAh, ew. regulatory, silniczki itp. Tak tylko pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 znowu nieśmiało zapytam o wyposażenie do mikro modeli - serwa <4g, blueArrow albo Robbe 3.7g, albo coś tego pokroju, nie mówię o bio-coś tam, bo te są stosunkowo drogie, li-polki pojedyncze i pakieciki ok. 200mAh, ew. regulatory, silniczki itp Silniczki są - serwa 3,6g - będą w przyszłym tygodniu - małe li-pole - do dwóch tygodni - gumy modelarskie - są (tak myślę ) - jeszcze się do nich nie dokopałem (nie wprowadzone do systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 post z dnia 01.01.2010: czy istnieje możliwość montażu tego silnika za wręgą (trzeba by przesunąć oś): http://abc-rc.pl/p/43/679/testowy:_silnik_ge_a2212-6t_2200kv-towary_do_test%C3%B3w_-_za_grosz.html Ali po budowie silnika, nie da się zamontować Niestety w tym silniku nie da się przekładać mocowania. a jednak się udało. trzeba zdjąć z osi podkładkę blokującą, z drugiej strony (od wirnika) odkręcić 2 śrubki imbusowe trzymające oś, przesunąć oś i po sprawie. rozstaw śrub mocujących silnik pasuje jak ulał do starego silnika (tp 2406-21) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja przy okazji w tym temacie napiszę że mój ELEGANT jest już złożony i przygotowany,a relację opoznia jedynie awaria odbiornika-będę miał go za tydzień i wtedy zrobię relację-to tak jako usprawiedliwienie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wiem że nazwiecie mnie archeologiem, ale czy w Abc-rc są jeszcze towary testowe czy juz ich nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Na pierwszej stronie abc-rc.pl, pierwszy wpis w informacjach jest "Towary do testowania za grosz REGULAMIN". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Regulamin to mało, przecież nie ma działu gdzie są produkty do testowania, a regulamin może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zapewne jak będzie coś do testowania, a testerów brak, to pojawi się w sklepie. Podejrzewam że od napływu "chętnych" na modele za 0.01gr, zamknięto ten dział, a p.Mirek testerów dobiera z własnej inicjatywy przeglądając forum Nie narzucając, a prosząc o testy (trzeba by się zapytać, albo poczekać na reakcje w temacie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.