Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam! Wiecie coś na temat tych tarcz tnących? Jak szybko się zużywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 wyglada na taka jaka jest w kompletach z akcesoriami do dremelkow okolo 120czesci za 2,99 funty w LIDLu a Lidl sprzedaje w calej Europie ten sam towar w tym samym czasie w Baaaardzo podobnych cenach Ps patrzac na pozostale aukcje tego sprzedajacego jestem niemal pewny ze to ten komplet tylko rozlozony na poszczegolne czesci by sprzedac z 1000% marzy a jesli chodzi o tarcze balse tnie rewelacyjnie te inne "koncowki tez calkiem niezle Ja moj komplet kupilem kilka miesiecy temu ale w zeszlym tygodniu widzialem w lidlu a dzis byl dremelek z akumulatorkiem 1000mah i koncowkami za 15,99F Dla mnie ta tarcza za te kase to stanowczo za duzo o jakies 8,5zlotego a jeszcze 7 zeta za przesylke :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A gdzie mógłbym to kupić taniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 W castoramie mają te tarczki , tylko nie wiem po ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Planuje dzięki takiej tarczy zrobić "wyrzynarkę" .Tylko nie wiem czy nie była by za słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Te tarczki są kruche . A co za tym idzie niebezpieczne :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 To one nie są metalowe? :shock: A są takie tylko że metalowe/stalowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ona jest metalowa ale ich srednica raczej uniemozliwi Ci budowe takiej krajzygi bo to ma 22 mm srednicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie popatrzyłem na link , i piszę bzdety. Sory. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 To w takim razie można by zrobić samemu tego typu piłę, szukałem na forum ale nic ciekawego nie znalazłem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja kupilem frez pilkowy srednica 3 cale chce to zalozyc do silnika wymontowanego z wkretarki Jako piasty mocujacej uzyje Piasty do smigla W sumie to zestaw mam zlozony tylko obudowe zrobic a na to nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kiedyś miałem wraz z miniszlifierką al'a Dremel takie tarczki brązowe. Przy cięciu 2mm sklejki wystrzeliwały z dużą prędkością. Po prostu pękały na pół. Jeden odłamek wbił się prawie cały w piankę montażową na ścianie. Lepiej takich nie kupujcie ! Przestrzegam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty Malker Lecha nasladujesz ze piszesz od rzeczy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ale jak to będzie wyglądać przecież to nie będzie piła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty Malker Lecha nasladujesz ze piszesz od rzeczy :?Stwierdzam fakty. Może mi się takie trafiły. A że temat o tarczy do dremelka to przestrzegam przed tymi "felernymi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Malker, Ty zobacz do pierwszego postu o co chodzi dokladnie Krzysztof-G2, a co to jest http://www.awar.pl/index.php/pMenuId/6/pCatId/136/pCmd/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Malker, po pierwsze w temacie chodzi o inne tarcze, po drugie tarcze o których piszesz to tarcze do cięcia metalu a nie drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Można ,Ja zrobiłem taki wynalazek.Balsy12 nie przecina Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kupilem niedawno taka tarcze, wyglada solidnie, pisalo ze do ciecia laminatu. No to sie po 5cm zdziwilem bo juz nie bylo ząbków. Bardzo szybko 15zl ulotnilem. Do balsy okej, do cienkiej sklejki moze tez - nie zdazylem przetestowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja kupilem frez pilkowy srednica 3 cale chce to zalozyc do silnika wymontowanego z wkretarki Jako piasty mocujacej uzyje Piasty do smigla W sumie to zestaw mam zlozony tylko obudowe zrobic a na to nie mam czasu Nie uważasz że jak na minikreizegę to bedą za małe obroty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.