Janosik72 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 w moim czyli synka mam taki nadajnik 12 cm na 12 cm na 27Mhz , ale nie jest to pistolet Mlody wie gdzie do przodu i do tylu ,lewo i prawo tylko jego zdolnosci :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ha, smycz :!: - to jest fajny pomysł! thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Heh... Trochę OT, ale i ja się pochwalę w tym temacie. Otóż Św. Mikołaj w tym roku też przyniósł mojej 5-letniej córce samochód RC (prostą zabawkę za równowartość mniej więcej 2-óch butelek Jasia Wędrowniczka ). W tym modelu jest nadajnik z dwoma wolantami, a nie jak u kol. Krzyśka z kierownicą i myślałem, że sobie nie poradzi z tym tak łatwo (bo wymaga to koordynacji obu rąk), a tymczasem :mrgreen: Przez skórę czuję, że na wiosnę to porządna terenówka będzie już zakupiona. I wówczas ja będę śmigał sobie na niebie samolotami, a córa obok będzie równała trawkę na pasie startowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A nie lepiej zakupić już jej samolot, np AXN floater jet'a :?: Nauczysz na symulatorze podstaw, potem wprawka z kablem a nawet jak go bardzo strzaska albo zgubi to i tak wydasz ~ 350zl ale na porządny sprzęt a korzyści okazują sie równoważyć ryzyko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Otóż Św. Mikołaj w tym roku też przyniósł mojej 5-letniej córce samochód RC (prostą zabawkę za równowartość mniej więcej 2-óch butelek Jasia Wędrowniczka ). Whisky, jak kobieta - musi być pełnoletnia :-). To zupełnie godny samochodzik, o ile nie przeliczałeś na małpki 50g :-) Mój plan jest dokładnie taki sam, zakupiony TT zupełnie fajnie śmiga po lekkim terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 W zeszłym roku próbowałem mojego wnuka 3,5 rocznego wdrożyć w rc ale pomysł nie był dobry.Chłopak rzucił w kąt pilota i pchał auto po podłodze robiąc wrrr wrr.Wygląda na to że to co samo jedzie nie interesuje go.Chyba poczekam jeszcze kilka lat Jego siostra blizniacza wogule nie zwraca na takie zabawki uwagi. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jano nie czekaj parę lat tylko ZABROŃ mu takiej zabawy A poniżej dumny "kierownik" swojego autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.