Peter Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam wszytkich. Troche mam daleko do domu z UK,ale wirtualnie tez chyba mozna ,,polatac''. Ja jestem na poczatku drogi modelarskiej,ufam wiec ze ta droga pozwoli mi na poszerzenie wiedzy.Moja niestety w tej materi jest jeszcze nikla.Widze tu wielu z ,,zaprzyjaznionego'' forum, (chyba z podobnych powodow ?) wiec prawie po staremu,ale w nowym domku. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 No nareszcie sie udało Witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Cześć Peter. No tera to już możesz się pochwalić swoimi "malutkimi" szybowcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witaj. Nie za bardzo jest sie czym chwalic. Raczej zaskocze Cie.Bede potrzebowal wsparcia.Ja jako nieswiadomy zagrozen modelarz,z minimalnym stazem,i w dodatku bez nawykow i umiejetnosci porywam sie na ... spaline. Wiecej,w nowym poscie-pierwszym tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.