Gość Addriano Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Czołem a może wątrobą Właśnie odebrałem dziś paczuszke od Tomka ( Wielkie dzieki ) Oto taki widoka zastałem na poczcie : A tak wyglądało wszystko w środku juz po zapakowaniu w plastikowe woreczki : Założenia: Skrzydło z lekkim wzniosem (górny dzwigar w prostej lini) i oczywiście lotki po jednym serwie na lotke. (Moze będą klapy dla bajeru niz uzytku raczej) Przednie kółko sprubuje wykonać kierowane tym samym serwem co kierunek. Silnik : GWS zewnątrzbiegacz Regel: Dynam 25 Pakiet: 1500mAh 2s1p 12c Dziś zabieram sie za składanie kadłuba. Narazie to tyle. Wątek typowo motywacyjny (a jak trzeba sie motywować ) Pozdrawiam Aha przewidziane malowanie http://www.modellismorossi.com/catalog/images/JAM005090.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Z przednim kółkiem nie ma problemu zrob tylko takie cos co się zwie servo-saver.. Na stronie Motylastego>Warsztat RC>poz. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Bartek będe pamiętał. Jako ze post motywacyjny troche sie zmotywowałem i oto efekty: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Cieszę się że w końcu ktoś pokazał swoją cessnę. Przecież ponad 10 sztuk rozeszło się na forum a tu tylko 2 czy 3 opisy. No ale może się to niedługo zmieni? Adriano i jak oceniasz skomplikowanie budowy modelu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Tomek SKłada sie to narazie jak średnio trudne lub(prawie proste ) puzle. Niewiem tylko jak powinny być przyklejone dolne listwy te miedzy firewallem a pierwszą wręgą bo nie wchodzą całe w wycięcia wregi ? Postaram sie na bierząco pisać o postępach w pracach nad modelem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Jamam ten sam problem, trzeba chyba wyciąc jedną z pełnej balsy... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Mialem ten sam problem wystarczy dociac te listewki tak aby wchodzily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Hej no i znów chwilke dzisiaj popracowałem nad Cessna. Niestety stała sie rzecz straszna. Do pracowni weszła małużonka kiedy akurat wklejałem ostatnią listewke i zakrzykneła " Jaki piękny model powiesimy go w salonie bez oklejania!!!" :shock: No i teraz bewnie bede musiał robić drugą Cessne do polatania Ale moze nie bedzie tak zle. A teraz efekty dzisiejszej godzinki pracy: Tyle foto z postępów dzisiejszych. Elektron rozwiązałeś juz problem oświetlenia ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jaka jest rozpiętość tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Do pracowni weszła małużonka kiedy akurat wklejałem ostatnią listewke i zakrzykneła " Jaki piękny model powiesimy go w salonie bez oklejania!!!" o boziu żeby moja była chociaż w połowie tak entuzjastycznie nastawiona do mojego hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zeby moja przestala byc tak przeciwna temu hobby :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.