Tomek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja niedawno widziałem w Dęblinie na lotnisku kilka samolotów , wszystkie metalowe i na dodatek latające. :shock: :crazy: Za to nie widziałem ani jednego z balsy. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja niedawno widziałem w Dęblinie na lotnisku kilka samolotów , wszystkie metalowe i na dodatek latające. :shock: :crazy: Za to nie widziałem ani jednego z balsy. :evil: No właśnie - a z czego te samoloty na Okęciu są "wystrugane" :?: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo wy myślicie że balsa to w przyrodzie rośnie ?.... jakby rosła to by z niej samoloty robili :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 utopia, ehkm, a nie rośnie ? :shock: http://pl.wikipedia.org/wiki/Balsa Natomiast aluminium w przyrodzie to występuje chyba tylko w postaci wyrzuconych na śmietnik garnków, sztućców i karniszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 własnie że nie rośnie .... O-gorzałki się napili to wypisują bzdury w wikipedii rozmowa od początku ma charakter akademicki jak to trafnie ujął krankor, Nie neguję sensu aluminium jako materiału ale wolał bym fakty zamiast dyskusji o niczym temat pewnie spadnie do hydeparku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.