ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cieszyłbym się gdyby na forum więcej było właśnie także rozmów nt. tego co modelarze RC robią poza modelami RC a więc pociągnijmy OT i zobaczcie czym zajmowałem się przez ostatnie czasy http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=5711&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No super... Naprawdę masz talent. Fantastyczny prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hmm..kolejki. Fajna sprawa. Kiedyś robiłem również makietę kolejową, tyle, że w H0. U mnie wyszło to kilka takich płyt styropianowych połączonych ze sobą. Wielkiego doświadczenia nie ma jeśli chodzi o sprzęt, natomiast znam trochę wypróbowanych patentów jeśli chodzi o wykonanie trawy, wody, drzew itp. Sam robiłem nawet tory. Wszystko działało A jak Twoja makieta? Zrobiona? Pochwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A jak Twoja makieta? Zrobiona? Pochwal się.nie czytałeś tematu do końca :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...tak, tak-nie czytałem, przyznaję się. Faktycznie są zdjęcia. Nieźle, nieźle... Na drzewa polecam korzenie kopru (jako drzewa dają niezły realizm tylko trzeba malować). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiem że koper fajny tylko gdzie ja go miałem znaleźć w listopadzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No niestety, zbiory tylko raz w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 czy olbrzyma Fw-177 Greif To był raczej owoc myśli konstrukcyjnej niejakiego Ernsta Heinkla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Grzesiek - masz całkowitą rację :oops:, oczywiście He -177. Nie wiem jak mogłem sie tak pomylić :?: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Z tematu firm zrobiły się kolejki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.