ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cieszyłbym się gdyby na forum więcej było właśnie także rozmów nt. tego co modelarze RC robią poza modelami RC a więc pociągnijmy OT i zobaczcie czym zajmowałem się przez ostatnie czasy http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=5711&postdays=0&postorder=asc&start=0
alyan Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No super... Naprawdę masz talent. Fantastyczny prezent.
ryukishin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hmm..kolejki. Fajna sprawa. Kiedyś robiłem również makietę kolejową, tyle, że w H0. U mnie wyszło to kilka takich płyt styropianowych połączonych ze sobą. Wielkiego doświadczenia nie ma jeśli chodzi o sprzęt, natomiast znam trochę wypróbowanych patentów jeśli chodzi o wykonanie trawy, wody, drzew itp. Sam robiłem nawet tory. Wszystko działało A jak Twoja makieta? Zrobiona? Pochwal się.
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 A jak Twoja makieta? Zrobiona? Pochwal się.nie czytałeś tematu do końca :?:
ryukishin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...tak, tak-nie czytałem, przyznaję się. Faktycznie są zdjęcia. Nieźle, nieźle... Na drzewa polecam korzenie kopru (jako drzewa dają niezły realizm tylko trzeba malować).
ECO400 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiem że koper fajny tylko gdzie ja go miałem znaleźć w listopadzie :?:
ryukishin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No niestety, zbiory tylko raz w roku
Grzegorz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 czy olbrzyma Fw-177 Greif To był raczej owoc myśli konstrukcyjnej niejakiego Ernsta Heinkla.
Irek M Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Grzesiek - masz całkowitą rację :oops:, oczywiście He -177. Nie wiem jak mogłem sie tak pomylić :?: :!:
Macek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Z tematu firm zrobiły się kolejki :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.