Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam, W styczniu pownienem skończyć halowca i chciałem się spytać czy lata ktoś z was na jakiejś hali w Krakowie?Chętnie bym wykorzystał taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 a nie ma u ciebie mozliwosci w szkole wynajac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może jest zastanawiałem się nad tym,dowiem się w poniedziałek,ale myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latał. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latałZałatwiona? Tak się składa że wynajem hali to często niemałe pieniądze. Kiedyś poszedłem do sekretariatu w gimnazjum do którego uczęszczałem. Opisałem jak wygląda lataniem modelem na hali... Na to sekretarka napisała na kartce trzycyfrową liczbę i położyła na biurku przede mną. Zapytałem- co to? Ona mi odpowiedziała że to cena za wynajęcie sali gimnastycznej na godzinę. Stwierdziła że wliczone w to jest oświetlenie, pani która posprząta salę po mnie itp :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 "załatwione"- w sensie że ktoś lata i jakbym się dorzucił to też bym mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Za dużo jest załatwiania, żeby tak po prostu sprosić pól miast na prawie darmowe latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co powiecie na to . Jakby się zebrać w 10 osób to będzie 18zł na głowę i 3 godziny dla nas. Tylko najpierw muszę zbudować model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Taa, z pewnością zbierzesz 10osób... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 To cena za 1,5h a nie za 3.Jednostka treningowa to 45 min.Godzina na sali gimnastycznej w szkołach to średnio 120 zł.W połowie lutego będzie taka możliwość przez trzy dni polatania za free w godzinach wieczornych i nocnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Lub jeśli ktoś jest uczniem szkoły to ma za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 zależy gdzie, ja poszedłem do dyrektora gimnazjum do którego uczęszczałem, powiedziałem jak sprawa wygląda i nie było sprawy, musiałem tylko napisać podanie o udostępnienie hali i mogłem latać do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 f-150, A gdzie będzie taka możliwość??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 W hali nowowybudowanego kompleksu sportowego w Nowej Hucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja u siebie w szkole mam za darmo, podanie i hale mam udostepnioną tylko pare osób chodzi, więc raczej nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odgrzebie temat. Czy jest zorganizowana grupa latająca na hali w Krakowie? I czy można przyłączyć się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.