Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam, W styczniu pownienem skończyć halowca i chciałem się spytać czy lata ktoś z was na jakiejś hali w Krakowie?Chętnie bym wykorzystał taką możliwość.
mtk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a nie ma u ciebie mozliwosci w szkole wynajac?
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Może jest zastanawiałem się nad tym,dowiem się w poniedziałek,ale myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latał. :|
TEQ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latałZałatwiona? Tak się składa że wynajem hali to często niemałe pieniądze. Kiedyś poszedłem do sekretariatu w gimnazjum do którego uczęszczałem. Opisałem jak wygląda lataniem modelem na hali... Na to sekretarka napisała na kartce trzycyfrową liczbę i położyła na biurku przede mną. Zapytałem- co to? Ona mi odpowiedziała że to cena za wynajęcie sali gimnastycznej na godzinę. Stwierdziła że wliczone w to jest oświetlenie, pani która posprząta salę po mnie itp :|
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 "załatwione"- w sensie że ktoś lata i jakbym się dorzucił to też bym mógł.
Artemis3 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Za dużo jest załatwiania, żeby tak po prostu sprosić pól miast na prawie darmowe latanie.
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co powiecie na to . Jakby się zebrać w 10 osób to będzie 18zł na głowę i 3 godziny dla nas. Tylko najpierw muszę zbudować model
mtk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Taa, z pewnością zbierzesz 10osób... Powodzenia!
f-150 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 To cena za 1,5h a nie za 3.Jednostka treningowa to 45 min.Godzina na sali gimnastycznej w szkołach to średnio 120 zł.W połowie lutego będzie taka możliwość przez trzy dni polatania za free w godzinach wieczornych i nocnych.
mtk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Lub jeśli ktoś jest uczniem szkoły to ma za free
Kwasiu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zależy gdzie, ja poszedłem do dyrektora gimnazjum do którego uczęszczałem, powiedziałem jak sprawa wygląda i nie było sprawy, musiałem tylko napisać podanie o udostępnienie hali i mogłem latać do woli
Daniel95 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 f-150, A gdzie będzie taka możliwość???
f-150 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 W hali nowowybudowanego kompleksu sportowego w Nowej Hucie.
mtk Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja u siebie w szkole mam za darmo, podanie i hale mam udostepnioną tylko pare osób chodzi, więc raczej nie bardzo.
alenik Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odgrzebie temat. Czy jest zorganizowana grupa latająca na hali w Krakowie? I czy można przyłączyć się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.