Daniel95 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Witam, W styczniu pownienem skończyć halowca i chciałem się spytać czy lata ktoś z was na jakiejś hali w Krakowie?Chętnie bym wykorzystał taką możliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtk Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 a nie ma u ciebie mozliwosci w szkole wynajac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Może jest zastanawiałem się nad tym,dowiem się w poniedziałek,ale myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latał. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEQ Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 myślałem że jest już gdzieś załatwiona to bym tam z innymi modelarzami latałZałatwiona? Tak się składa że wynajem hali to często niemałe pieniądze. Kiedyś poszedłem do sekretariatu w gimnazjum do którego uczęszczałem. Opisałem jak wygląda lataniem modelem na hali... Na to sekretarka napisała na kartce trzycyfrową liczbę i położyła na biurku przede mną. Zapytałem- co to? Ona mi odpowiedziała że to cena za wynajęcie sali gimnastycznej na godzinę. Stwierdziła że wliczone w to jest oświetlenie, pani która posprząta salę po mnie itp :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 "załatwione"- w sensie że ktoś lata i jakbym się dorzucił to też bym mógł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemis3 Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Za dużo jest załatwiania, żeby tak po prostu sprosić pól miast na prawie darmowe latanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 A co powiecie na to . Jakby się zebrać w 10 osób to będzie 18zł na głowę i 3 godziny dla nas. Tylko najpierw muszę zbudować model Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtk Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Taa, z pewnością zbierzesz 10osób... Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 To cena za 1,5h a nie za 3.Jednostka treningowa to 45 min.Godzina na sali gimnastycznej w szkołach to średnio 120 zł.W połowie lutego będzie taka możliwość przez trzy dni polatania za free w godzinach wieczornych i nocnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtk Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Lub jeśli ktoś jest uczniem szkoły to ma za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwasiu Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 zależy gdzie, ja poszedłem do dyrektora gimnazjum do którego uczęszczałem, powiedziałem jak sprawa wygląda i nie było sprawy, musiałem tylko napisać podanie o udostępnienie hali i mogłem latać do woli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 f-150, A gdzie będzie taka możliwość??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 W hali nowowybudowanego kompleksu sportowego w Nowej Hucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtk Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ja u siebie w szkole mam za darmo, podanie i hale mam udostepnioną tylko pare osób chodzi, więc raczej nie bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenik Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Odgrzebie temat. Czy jest zorganizowana grupa latająca na hali w Krakowie? I czy można przyłączyć się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.