razor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mam już damskiego XT60 (był z akumulatorem Rhino). W stosunku do T-deans ma tę zaletę, w moim przypadku, że pasują do niego goldy 3,5mm. Czyli kupując akumulator nie płacę za niepotrzebny mi T-deans, nie lutuję swoich goldów, tylko wtykam męskie goldy 3,5mm i działa to samo daje chyba wtyczka EC3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 to samo daje chyba wtyczka EC3 ? Dokładnie tak! Uważam, że EC3 jest najlepszym konektorem jaki spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tak, ale w HC mają teraz lutować do sprzedawanych pakietów te XT60. Do tej pory, albo nie lutowali nic - ok, albo lutowali T-deansy, które musiałem zamieniać na goldy. W tym kontekście ich jedyną zaletą dla mnie jest kompatybilność z niektórymi moimi goldami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Do pakietów, Rhino przynajmniej niektórych, mocowane były wtyczki EC3, co bardzo mi odpowiadało, bo zaoszczędzałem w ten sposób na goldach i to całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 czesc znalazłem ten temat w googlach jak szukałem gdzie kupić tdeans , a teraz zapytam sie gdzie kupić te xt60? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kupić w HC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10414&Product_Name=Male_XT60_connectors_(5pcs/bag) o i tu: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9572&Product_Name=XT60_Connectors_Male/Female_(5_pairs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 rano było na -255 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja po zniknięciu T-deansów wracam pokornie do goldów 3,5, 4 i ostatnio 6mm w osłonce z koszulki termokurczliwej. Te jakoś przez 6 lat wyglądają tak samo i pasują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 O dziwo T-deans oryginał można nadal kupić tyle że dostawca pakietów przechodzi na XT60 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.