instruktor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 W latach 80-tych to juz bawiłem sie w instruktora i usilnie poszukiwałem "wszelkiego modelarskiego"ale w/w Szkraba nie spotkałem. A Natronu to do tej pory mam "skolko godno "i z zestawów Jaskółek natychmiast wyrzucam to "badziewie" które tam wkładaja do oklejania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 żeberka z plastiku w sosie ak-20 .... zapach nitrocellonu , sobotnie pastowanie podłogi w modelarni niedzielne latanie o 11 ( wszyscy byli już po mszy i śniadaniu - he he w czasach komuny!! ) obowiązkowe przynoszenie kartek z ocenami ze szkoły po wywiadówce "od pani" jak ktoś był zagrożony miął zakaz wstępu latanie uwięziakiem na terenie aktualnego targowiska ....piach po kostki i pełne chińskie tenisówki- a gapie wchodzi pod model Boże Narodzenie i pierwszy silnik Meteor żarowy potem nadajniki Pilot, Supranar wyjazdy trabantem na treningi na krowią łąkę....... nie jeden sobie trampki zapachnił.... modelarnia na nowym osiedlu ...już jej nie ma ale teraz mieszkam nad nią..... życie jest krótkie a świat mały edit zapomniałem o herbacie nastawianej z klejem kostnym w perełkach i pewnie o milionie innych nieistotnych wtedy spraw .. tamte czasy miały magię czy z wiekiem stajemy się sentymentalni? a ja wtedy szczyl byłem mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy dobrze pamiętam, że pudełko coś z niebieskości miało?Nawet bardzo dobrze Jak mi się uda to zrobię jutro zdjęcie tego pudełka W końcu temat o archeologii jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...o żesz w mordę, na wspominki Was wzięło? Kryzys wieku, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.