madrian Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zimowe loty nad KPN-em. :wink: Co prawda, mało widać, bo kamerka nie najlepiej ustawiona. Wiało zdrowo i modelem rzucało. Sam model był po poważnej naprawie. Do tego śnieg i mgła. Ale coś tam widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 może da się zamontować kamerkę na końcu statecznika pionowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tam właśnie była zamontowana. :wink: Właśnie buduję drugą, zmodyfikowaną Deltę, specjalnie pod kamerę. Mam nadzieję, że wtedy filmy wyjdą lepiej. Delta z Filmu już nie poleci. Miała złamane jedno skrzydło, ale naprawiłem je. Lecz nie latała już tak dobrze, jak powinna. Zresztą widać na filmie, jak mocno pracuje kadłub. W tej kraksie straciła drugie skrzydło, więc już nie było sensu jej naprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jezu!,zabiles delte :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nowa Delta w Akcji. Link jest też w jednym z tematów na HP, jako ilustracja opisanych przygód. Niestety, Ta ECO mnie rozczarowuje. Trzeba zbierać kasę na coś lepszego i wiosną wymienić sprzęt filmowy na normalną FCO2, albo i FCO3 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.