madrian Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Zimowe loty nad KPN-em. :wink: Co prawda, mało widać, bo kamerka nie najlepiej ustawiona. Wiało zdrowo i modelem rzucało. Sam model był po poważnej naprawie. Do tego śnieg i mgła. Ale coś tam widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 może da się zamontować kamerkę na końcu statecznika pionowego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Tam właśnie była zamontowana. :wink: Właśnie buduję drugą, zmodyfikowaną Deltę, specjalnie pod kamerę. Mam nadzieję, że wtedy filmy wyjdą lepiej. Delta z Filmu już nie poleci. Miała złamane jedno skrzydło, ale naprawiłem je. Lecz nie latała już tak dobrze, jak powinna. Zresztą widać na filmie, jak mocno pracuje kadłub. W tej kraksie straciła drugie skrzydło, więc już nie było sensu jej naprawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Jezu!,zabiles delte :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Nowa Delta w Akcji. Link jest też w jednym z tematów na HP, jako ilustracja opisanych przygód. Niestety, Ta ECO mnie rozczarowuje. Trzeba zbierać kasę na coś lepszego i wiosną wymienić sprzęt filmowy na normalną FCO2, albo i FCO3 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.