Skocz do zawartości

WLP - Werid Looking Plane :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patryk .

Co to ma być?

Nie masz czym latać że robisz takie badziewie ??? :evil:

Od ręki wywal te skrzydła, bo mnie ciarki przechodzą jak na nie patrze.

Nie prościej było ulotnić drzwi od stodoły sąsiada ?

Opublikowano

Oj Tomku to tylko eksperyment. Tak ze jesli bedzie latalo to zostanie pewnie szybko ubite bo będzie wyposażenie potrzebne. Nie mam nikogo do pomocy przy wycinaniu skrzydła i tak na szybko zrobiłem. To że badziewie to i ja wiem

Poprostu chce sobie jutro polatać bo akrobat ma silnik do naprawy (trzeba jedną część) a Virgo musze naprawic mocowanie skrzydła. Nie myśle żeby to wytrzymało to dłużej niż tydzień.

A za tydzień i tak zaczynam sie pakować do Polski :jupi:

Edit:

Tomku obiecuję że to się już więcej nie powtórzy :wink:

Opublikowano

Patryk schodzisz na psy, obserwuje jak wiesz Twoje poczynania od początku i powiem że MI SIĘ TO NIE PODOBA. Nie ilość a jakość. Modelarzenie nie polega na wystrugania gniota w godzinę, cóż uznaję że był to mały wypadek z Twej strony.

Opublikowano

Nie chciałem aby, to padło z mojej strony i znowu by wyszło że kogoś ścigam ,ale Motylasty ujął dokładnie to co miałem w tej sprawie do powiedzenia.

Patryk dostajesz naganę za pójście na łatwiznę. :D

Brrrry ......

Ale paskudztwo. :D

No dobra popastwiłem się na młodym bezbronnym człowieku.

Więcej o tym modelu już nie wspomnę .

Mam nadzieje że też Patryk nie będziesz robił takich "cudów" . :D

Opublikowano

Nie no ja też absolutnie nie chcę "scigać młodzieży", mam wiele szacunku i powiedzmy wirtualnej sympatii do Patryka i dlatego też taka a nie inna moja reakcja na to co było dane mi ujrzeć. A wiem że Patryka stać na dużo więcej, czego nie raz dał już dowód.

Uznaję to za małą wpadkę i tyle.

Opublikowano

Się czepiacie, jedni robią dużo, latają dużo i niszczą dużo, a inni robią rok i latają latami 8)

Cudak, dosłownie, jako eksperyment to się zastanawiam jak będzie latał. Informuj na bieżąco :-)

Opublikowano

:shock: :shock: :shock: :shock:

Nie ma to jak zacząć początek tygodnia.... :crazy:

I tak patrzę na to "godzinne cudo" i nie wiem co powiedzieć... "Rence opadywujom"...

Opublikowano

Panowie!

Co wy tacy....malotolerancyjni jestescie ?? :lol:

Niektorzy modelarze wola zbudowac gniota ktorym sobie poszaleja, zrobia jakies debilizmy w powietrzu i nie beda sie martwic tym ze rozkwasili:D (ja sie do nich zaliczam)

Co za radosc budowac model przez 2 lata, odpicowac go tak ze szczeka opada a potem jak sie pojedize na lotnisko to sie trzesie galotami przed lotem, w locie gacie lataja, a zaraz po 1-ym locie pakuje sie model -

"juz model ma dosc" :crazy:

Dla mnie wlasnie takie gnioty to cos fajnego :rotfl: - nie wiadomo jak,czy bedzie latac - zawsze jakas wieksza adrenalinka :D

Opublikowano

Elektron - dobrze prawisz. Ostatnio lataliśmy sobie na zboczu, i mieliśmy SALAZ-a, Platte (czyli dwa styropianowce), miniówkę (F3Mini) i szybowiec 2,5m. Latałem Platte, bo po pierwszym locie miniówką bałem się ją wypuścić w powietrze, bo byłą potężna turbulencja i bałem się że ją rozwalę. A SALAZ i Platfus, jak go ochrzciliśmy, latały w kółko, bo taki model da się zbudować w dwa wieczory, a lata wcale nie gorzej.

Patryk - jak dla mnie to eksperymentuj, ale wiesz - też uważam że stać Cię na więcej :)

Opublikowano
Patryk - jak dla mnie to eksperymentuj, ale wiesz - też uważam że stać Cię na więcej

Własnie

nie przejmoj sie tymi kpinami, buduj modele które Tobie odpowiadaja, a modelarski "atak glupawki" zdaza sie kazdemu 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.