Marcin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja bym prosil o nie wszczynanie wojny PC vs Mac, bo i tak Was wszystkich Amigą 500 pogonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 bo i tak Was wszystkich Amigą 500 pogonię A nie chcesz Commodora C-64 do pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 albo ZX Spectrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makdaam Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 i tak SoC z rdzeniem ARMowym lepszy Apple technologicznie nie jest wcale jakiś super. Po prostu drogi pecet (errata intela też dotyczy procków w Applach, w macbookach siedzi zwykły Core 2 Duo, tylko w innej obudowie). Do tego dochodzą tragiczne jakościowo akcesoria np. trafa w zasilaczu do MacBooków od czasu do czasu się palą (no dobra żarzą) w normalnych warunkach pracy. A tak wracając do tematu, to zabawka średnio bezpieczna. Jestem ciekaw jak reaguje w przypadku zakłócenia sygnału np. przez urządzenie BlueTooth? Całe szczęście, że jest tam autohover. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Taaa... A ja pamiętam czasy gdy każdy PC-towiec ślinił się na myśl o Amisi. :mrgreen: A teraz sobie żarty robią, niewdzięczna hołota. No gdzie te wasze CeGły i Herkulesy? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.