Marek24 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Dzisiaj (07.09.2008r) wybraliśmy się na mały piknik Więcej zdjęć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Dziekujemy za miłe towarzystwo wszystkim a szczególnie mamie Marka pani Małgosi za przygotowanie pikniku, za wyborne ciasto, smaczne kiełbaski i zupkę chmielową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 ten Ultimate to skąd zakupiony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ultimate był kupiony w rcworld z katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam. Panie Marku nie lepiej było by wrzucić te zdjęcia w jeden post, a nie tak dla każdego nowy :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Może i lepiej ale było dużo skarg, że strona 6 powoli się otwiera zrobiłem to celowo I nasze zaplecze gastronomiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Dnia 14.09.2008r przy 11 stopniowej temperaturze odbył się mały piknik. Grzaliśmy się przy ognisku zajadając "pieczonki", popijając gorącym żurkiem. Zdjęć z lotów jest bardzo mało troszkę więcej filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam w niedzielę 28.09.08 też sobie polataliśmy. Pogoda nie była idealna, mocno wiało w poprzek pasa lecz nie ma co narzekać atmosfera była przednia. Na początek oderwał się od ziemi AT40L, którym latał Krystian (brat). W następnej kolejności od ziemi oderwał się mój model F3A(OUYA), którym oczywiście ja latałem. W tle żółto-biały AWRO (model Taty) Próba akrobacji. Podejście do lądowania. I tuż przed przyziemieniem. Teraz przyszedł czas na helikopter pana Krzyśka. A oto i start. Kolejny model pana Krzyśka (EasyGlider). Lądowania nie zawsze tam gdzie trzeba. Teraz Batman i jego (batmobil) Siły odchodzą a latać trzeba. (dla wtajemniczonych) I w powietrzu. Latanie grupowe. Tata też się wykulał na start. I w locie poziomym. Na koniec mały model z zamontowaną kamerą. I tyle na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 05.10.2008r troszeczkę polataliśmy, mnie nie powstrzymała nawet choroba Zamieszczam kilka zdjęć. I helikopter Pana Krzyśka I jeszcze jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 To ja dodam tylko że mój Fjuczer został oblatany.Lata niespodziewanie dobrze (jak na pierwszy raz).To mój pierwszy tego typu model po trenerkach. na małych wychylenich lata lepiej jak trenerek. Jak odpowiednio wieje to lądować można na kocu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam ja równierz mam kilka fotek z dnia 05.10.08 Pięknie latający future pana Jano. Teraz równie pięknie latający THE Duke pana Heńka. I nie zabrakło również AT40L. Wszystkie modele razem. Skrzydło fikołka z autografami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 mam gorącą prośbę, zamieszczajcie miniaturki zdjęć bo można dostać bólu głowy, mam dość szybki internet a strona mi sie ładuje i ładuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtCom Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witam. Udało mi się obrobić kawałek filmu z lotów MiniMaga z kamerą i umieścić w sieci. Można go obejrzeć pod adresem Jak widać jakość obrazu nie jest najlepsza. Wynika z małego zasięgu kamerki i obróbki pliku aby nie był za duży. Trzeba jeszcze popracować nad jakością i będzie OK. pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dnia 12.10.2008r spotkaliśmy się na pikniku modelarskim. Pogoda dopisała. Towarzystwo również Na początek link do filmu z pierwszego lotu Pana Henryka modelem TopStar60 TopStar60 A teraz kilka zdjęć: Nowy nabytek Pana Henryka Najmłodszy pilot na Podwarpiu Krystian Pan Jano składający swój model "Fjuczer" Start i lot TopStar'a60 Rebelove Pana Marka Ouya, którą latał Łukasz Było też coś do zjedzenia I na koniec grupowe zdjęcie wszystkich uczestników pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam. Ja równierz mam kilka fotek z dnia 12.10.2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.