luki19944 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam dziś 19.10.08 też sobie polataliśmy. Był silny wiatr lecz nie było tragicznie. Oto fotki ze spotkania. I tyle na dzisiaj, mam nadzieję że ktoś mnie uzupełni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzisiaj tylko filmy jutro wstawię kilka zdjęć Lot Krystiana Lot Pana Mirka Lot Pana Henryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam Z WIELKIM poślizgiem przesyłam kilka zdjęć z 19.10.2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam Oto kilka zdjęć z lotów 25.10.2008r Na początek Jano pokazuje jak było super :rotfl: Proponuję zmianę ksywki na "śmigiełko" albo "paluszek" I większość uczestników (był jeszcze batman ale zdezerterował) A to już z dnia 26.10.2008r Ja i mój ultimate Pogoda w te dwa dni była wspaniała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 WItam dziś 02.11.08r lataliśmy aż się zrobiła (szarówa). Po dotarciu na miejsce zastaliśmy lotnisko przygotowane do lotów przez dziki. Lecz nawet dziki nas nie powstrzymały. Resztę wkleję jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam To i ja dodam kilka zdjęć Na początek chciałem podziękować Panu Henrykowi za udostępnienie mi swojego modelu TOPSTAR60, więc i ja dzisiaj polatałem :jupi: Niestety Pan Jano miał dzisiaj strasznego pecha Na początek urwał podwozie w swoim AT Oraz pięknie latający "Fjuczer". Niestety na moją prośbę niskiego przelotu do efektownego zdjęcia, model przy bardzo niewielkiej prędkości i wysokości przewalił się na skrzydło. Model do odbudowy. I pewnie jeszcze w tym roku będzie latał Było też "ekologiczne" pieczenie kiełbasy I prawie wszyscy uczestnicy pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Future posklejany,zostało pomontować serwa silnik itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 WOW panie JANO przeszedł pan samego siebie. Nie widac jak by kiedys był poczskany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Sobota i niedziela ostre latanie. Tychy mają minus. ps:Mirek paliwo, pogoda ma być do końca listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jano ostrzeżenie było ostre, chyba dotarło.Paliwo będzie a moja wizyta na Podwarpiu wtorek rano, oczywiście z chłopcami. No a fotki gdzie???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mirku kto ma robić te fotki?jak ja i Jano ciągle przy drążkach,a ciebie i synów niema. Wczoraj Marek coś pstrykał i kręcił filmik,gdy znajdzie chwilę czasu na pewno coś wstawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Już wstawiam kilka zdjęć W sobotę zerwaliśmy gwint w głowicy osmax'a 120 z mojego ultimate co uziemiło model. Ale Pan Henryk uratował mi sobotę udostępniając mi swoje modele do lotu za co jestem BARDZO WDZIĘCZNY Na początek zdjęcie z treningu Pana Janusza I pięknie (majestatycznie) latający THE DUKE, którym i ja polatałem A dzisiaj po nocnej naprawie głowicy, już na lotnisku składaliśmy silnik, ponowna regulacja i w górę. A zdjęć nikt nie robił choć aparat leżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 11 listopad,słoneczny dzień choć bardzo wiało.Na Podwarpie zjechała prawie cała nasza paczka.Po fotkach które zamieszczam można by sądzić że to banda głodomorów, ale to nie jest prawda, to modelarze-latacze.Pieczonki Janusza i krupnioki Heńka były tak smaczne że na godzinę pozwoliły ptactwu panoszyć się na" naszym niebie" . Fotek z lotów niestety nie mam ale może ktoś ma i wesprze moją relację. URL=http://imageshack.us][/url] mój Fjuczer po odbudowie dostał inny silnik (dycha 4t ) i lata jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Marek ląduje jak się zaraz okarze bardzo precyzyjnie parkuje przy mojej bryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 To ja też dzisiaj zrobiłem kilka fotek z naszego małego pikniku. Pogoda była słoneczna,niebo bezchmurne,tylko ten chłodny i porywisty wiatr,ale to nie jest dla nas żadna przeszkoda. Były gorące posiłki i napoje które rozgrzewały,tych co nie musieli siedzieć za kółkiem. Teraz kilka fotek modeli na stojance,oraz mojego The Duka i helikopter Krzysztofa,czekające w bagażniku na mniejszy wiatr. Super talent wśród naszej grupy latających,najmłodszy uczestnik pikniku 10 letni Krystian,silny wiatr,piękne loty i lądowania przy nodze,nie jeden modelarz może mu tego pozazdrościć. Helikopter Krzyśka tez się doczekał lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam. Wybrałem też kilka fotek. Komentować chyba nie muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Żal d.. ściska że trzeba tak długo czekać do następnych spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Cześć, powiedzcie gdzie latacie? Mieszkam we Wrocławiu ,ale pochodzę z Sosnowca i nastepnym razem jadąc do rodziny w odwiedziny moze uda się zmiescic jakies latadło obok wózka i torby:-) Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No koledzy modelarze latający w Podwarpiu:KONIEC SNU ZIMOWEGO!!! Otwarcie sezonu 2009 odbędzie się dnia 5 kwietnia o godz 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No i nareszcie zaczynamy sezon. Zapowiada się ładna pogoda na dzisiaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.