Marek24 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Z powodu problemów z łączem internetowym, dopiero dzisiaj udało mi się wrzucić zdjęcia z niedzielnego otwarcia sezonu na Podwarpiu. Troszeczkę wiało ale spragnieni latania po "śnie zimowym" delektowaliśmy się pierwszym w tym roku piknikiem :jupi: Dnia 07.04.2009r (wtorek) pogoda była wyśmienita, dzień wolny w pracy i na lotnisko 8) Jano przywiózł swój nowy model. Odbyła się próba kołowania. Właściwy oblot po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja też zrobiłem kilka fotek z naszego skromnego pikniku,więc mogę powiedzieć że sezon 2009 został rozpoczęty. Tak jak pisał Marek,pogoda nie była wymarzona,silny wiatr i niezbyt ciepło,ale na rozgrzewkę był gorący żurek i kiełbaski. Rozpoczęcie sezonu można uznać za udane,każdy wykonał kilka lotów,ale najważniejsze było spotkanie po tak długiej przerwie zimowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam Czy w sobotę albo w niedzielę będzie ktoś latał w Podwarpiu?? Chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jutro się szykuje latanko o 13, a sobota to już obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Przepraszam za lekki OT ale ile km(tak okolo) od Katowic znajduje sie to lotnisko? Czy jest mozliwy dojazd pociagiem,autobusem z katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Marcinie nie jest to lotnisko,tylko kawałek łąki w polach,więc nie jeżdżą tam autobusy ani pociągi. Krzysztof też lata w Podwarpiu,jest z Katowic umów się z nim to cię zabierze ,lub przyjedz do mnie jutro o godzinie 12,30 wiesz gdzie mieszkam to pojedziemy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Koledzy dajcie mi znać jak będziecie latać w piątek albo w niedziele dawno nie latałem a ostatnio mam mało czasu i tylko te dwa dni wchodzą w grę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak pogoda dopisze to jutro latamy od 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 19.04.2009 Pogoda ładna choć troszkę wiało. Na początek zdjęcie prawie wszystkich uczestników pikniku. Pojawiło się kilka nowych modeli na Podwarpiu, a wraz z nimi i nowi modelarze Serdecznie witamy Mariusza Krzysiek i jego nowy heli Oblot Capa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Marek już napisał i wstawił zdjęcia z naszego latania w Podwarpiu. To nasze latanie w Podwarpiu przekształciło się już w dosyć duże pikniki modelarskie,oprócz modeli samolotów są też helikoptery i modele samochodów. Dzisiejsze spotkanie można uznać za bardzo udane,piękna słoneczna pogoda,troszkę wiało,ale atmosfera była bardzo miła i przyjemna,jeszcze kilka moich zdjęć z tego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dwa zdjęcia z dzisiejszego latania Batman i jego "Gil" Jano i jego "sraczek" A mój żółtek stracił dzisiaj podwozie ale zdjęcia nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Koledzy z Podwarpia jutro znowu piknik modelarski do godz 13,00 do zmierzchu,więc zapraszam wszystkich chętnych na to spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Wrzucacie jakieś zdjęcia???? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Pikniku w piątek nie było ale jest parę fotek z niedzieli Po pierwsze nie wiało Pełny relax Konkretnie zamaskowana maszyna Moja Hondzina Nauka nie jest bezbolesna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Super, nie wytrzymam, nie gadajcie, ze nie wiało w niedziele, zaraz wybuchne. Czekałem cały czas na bez wietrzną pogodę a tu co???? Nie mogłem przyjechac , Ale widzie nowy sprzecik do pomiaru predkosci wiatru :mrgreen: i nowych modelarzy :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam, dziś 10 maja pogoda nie była najlepsza, wiał silny wiatr, na chwile się uspokajał po czym znów wiał, ale odważni latali. Był pyszny żurek i kiełbaski oraz jak zawsze miła atmosfera. Lotnisko zostało odpowiednio przygotowane. Główną atrakcją pikniku była MISS MORAVA w swoim trzecim wcieleniu. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwizdek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Moje pierwsze fotki 'modelarskie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Fotki z dzisiejszego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, żeby nie było, że to Krystian rozwalił tego AT, którego szczępy niesiemy. Wrzucam pare fotek z dnia 17.05.09. Karksa też była. Tomek zaliczył kreta. Czy leci z nami pilot?? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.