Wojtekr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Już wiem dlaczego powierzchnia nośna im większa... tym lepsza Fotkę strzeliłem na Air Show Radom 2009 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak pamiętam to wtedy w Radomiu nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 W sobotę 29.08.2009 lało jak z cebra (po południu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgadza się - ja byłem w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgadza się - ja byłem w niedzielę I po co ta buźka? Mimo wszystko Sobota wypadła dużo lepiej. :? Ja mam zdjęcia z Soboty, z rana. Nie do uwierzenia, że potem mogło tak lać... A mnie diabeł podkusił kupić sobie płaszczyk pałaciany z AMW... Ale się przydał :mrgreen: Najlepiej wydane 20zł w tamtym roku. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Panowie ale o co Tu chodzi? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 W niedzielę latał Su-27... :cry: Sorry ale odebrałem to trochę, jakby kolega Bubi się z tego cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 niedzielę latał Su-27... :cry: Sorry ale odebrałem to trochę, jakby kolega Bubi się z tego cieszył. wiem, masz racje, to nie powód do żartów, sam tam bylem zdążyłem zrobić kilka zdjęć Su ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Że też pod helikiem nikt się nie chowa :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 E tam... http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panowie ale o co Tu chodzi? :roll:Ja w pierwszym momencie też nie skojarzyłem :oops: No ale już wszystko jasne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ....e tam - trza być chudym i między kroplami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.