f-150 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To jeszcze dwa filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam, Czy któryś z kolegów z Krakowa pomógłby dotrzeć i wyregulować silnik ASP 8,5cm zamontowany już w modelu? Podjadę w dowolne miejsce w Krakowie, mam swoją grzałkę, paliwo mam zamiar kupić tylko nie wiem jakie będzie odpowiednie, nie posiadam jeszcze rozrusznika ale może obejdzie się bez niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarrion Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 hej, chciałbym dołąćzyć do eskadry, zamierzacie organizować jutro (25.08) jakiś trening? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam, Czy któryś z kolegów z Krakowa pomógłby dotrzeć i wyregulować silnik ASP 8,5cm zamontowany już w modelu? Podjadę w dowolne miejsce w Krakowie, mam swoją grzałkę, paliwo mam zamiar kupić tylko nie wiem jakie będzie odpowiednie, nie posiadam jeszcze rozrusznika ale może obejdzie się bez niego? Możesz ,Będę od wtorku w sklepie na Balickiej non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 hej, chciałbym dołąćzyć do eskadry, zamierzacie organizować jutro (25.08) jakiś trening? Male szanse na sobotni trening - wiekszosc bedzie na zawodach: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/30537-i-bitwa-o-podbeskidzie-25082012-zaproszenie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam, Będąc wczoraj w rejonie ulicy Kosocickiej/Rydygiera widziałem jak ktoś latał spalinką (chyba jakiś akrobat) - jeśli ktoś z forum to niech się pochwali ;-). Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja latam tam dosyć często Spotykam się z kilkoma modelarzami, ta spalinka to chyba jednego z nich. Duża, czerwona, własnego projektu Zawsze lata ją tak wysoko, że na pewno widać ją z okolicy. Całkiem fajne miejsce do latania, jest pełno łąk i obszarów dalekich od zabudowań. Kiedyś, zaczynając modelarstwo byłem tam oblatać pierwszą maszynę i ich właśnie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ... Duża, czerwona, własnego projektu Zawsze lata ją tak wysoko, że na pewno widać ją z okolicy. Potwierdzam - była wysoko i była czerwona ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Planuje ktoś trening ESA w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jeśli pogoda dopisze to pewnie i chętnych znajdzie się kilka osób - przed zawodami na Bemowie warto coś potrenować. Ja niestety mam jeszcze nie całkiem sprawne zabawki po zawodach w Kozach ale "drugi garnitur" jest zawsze w rezerwie i gotowy do lotu ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Słabo z pogodą .... ale jutro po sąsiedzku w Bobrownikach (okolice Będzina) jest piknik modelarski. O ... tu napisane jest: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/25831-lotnisko-modelarskie-w-bobrownikach/page__pid__404070__st__120&do=findComment&comment=404070 POZDR.> DareK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 30 września b.r odbędzie się III Bitwa o Wawel ESA. W tym roku przypadło nam zorganizowanie Mistrzostw Polski, tak więc będzie się działo... Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału, jak i jako publiczność. Zapisy oraz więcej informacji na stronie: www.esa-krakow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tak - zawody ESA o Mistrozstwo Polski zbliżają się wielkimi krokami. Zapraszam do odwiedzenia stadionu WKS Wawel i dopingowanie Eskadry Kraków :-) Analogicznie jak w ubiegłym roku będzie wydzielone miejsce na wystawę statyczną. Zapraszam każdego modelarza chcącego zaprezentować swój model. Zawody ESA to nie tylko zmaganie o tasiemkę ale małe święto modelarstwa do uczestnictwa w którym zapraszam wszystkich modelarzy. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Czy znajdzie się ktoś chętny na kilka walk ESA jutro rano na Czyżynach? Tradycyjnie około 9 proponuję kilka treningowych pojedynków aby utrzymać formę przed zawodami. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Chętnie Koło stacji trafo czy osiedla? Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Moze jutro bedzie wiecej szczescia z pogoda... bede o 9:15 na Czyzynach... Przybywajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 My jutro po 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Czy Cessna poleciała? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Tak.I wylądowała .Lata świetnie pomimo obciążenia ponad 103.Twoja będzie latać jak papier. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bcd987ec761d5617 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To gratuluję Zdjęcie ze sklepu? Widziałem model jeszcze wczoraj w sklepie i miałem nadzieję zobaczyć go w powietrzu. Szkoda, że nie dałeś znać sms-em. Pisałeś o lataniu na Czyżynach ale nie wiedziałem czy się wybierzesz bo mocno wiało. Moja Cessna tez gotowa do lotu ale zamiast jechać po południu na lotnisko, sklejałem bibułę na tasiemki Na szczęście w niedzielny poranek był mały trening ESA przed zbliżającymi się zawodami i troszkę polatałem. Ulotniłem też nową wersję Me-110 z zestawu "Na polskim niebie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi