mirolek Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Przyszła paczka z gratami - kleje BERGa. Nie przeszkadzaj Ktoś tu się spieszy na mikołajkowe zawody :lol2: - tylko doklej sobie dolne skrzydło bo będzie podejrzenie, że to model jednopłatowy i nie wystartujesz :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ...Póki co jeśli ktoś jest ciekawy jak wygląda lotnisko w Czyżynach z lotu ptaka i wytrzyma ponad 10 min filmu to podaję URL=...Prawie 14 minut. Fajne niebo nad Czyżynami. I muzyka też. I tak lubię takie filmy oglądać, chociaż nie zawsze całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Prawie 14 minut. Fajne niebo nad Czyżynami. I muzyka też. I tak lubię takie filmy oglądać, chociaż nie zawsze całe. Dla tego od razu uprzedzałem :devil: Kamerka niezbyt profesjonalna, ale oryginał wygląda jeszcze całkiem całkiem. Po wrzuceniu na youtube już traci się sporo na jakości. Po obróbce i wycięciu klatek w programie VirtualDub film o połowę krótszy zamiast jak oryginał 1.2 Gb waży 10 Gb , po kompresji rozmiar jest do przyjęcia, ale jakość w połączeniu z youtube już nie. Dla tego póki co nic z tym nie robię, a film głównie dla zainteresowanych tematem, jeśli chcą siebie zobaczyć w internecie :jupi: :faja: P.S. A jeśli chodzi o niebo to mam pewien pomysł. Kamerkę chcę zamocować na serwie i podczas wznoszenia obniżać ją by tego nieba nie było widać. Ale to już nie w tym modelu, bo wtedy będzie widać tylko maskę i śmigło Wśród wielu projektów, które chodzą mi po głowie jest model z napędem pchającym. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal11c Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakieś loty jutro na EPKC ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Eskadra spotyka się w niedzielę o 10 na Czyżynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak będzie tak zimno to po jednej walcę będą oblodzone skrzydła ... latamy w niedzielę, termos z gorącą kawą obowiązkowy :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To ja wpadam na kawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzisiaj mnie nie będzie ...... chyba, że przez noc odreaguję jazdę samochodem po lodowisku które nazywa się drogą za piaskarką poruszającą się z prędkością żółwia :x ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ktoś z ESA dziś lata? pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Również wybieram się z ESA (na 13 dojadę), jednak bliżej natury... ...na Śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Patrzę za okno i zazdroszczę - ładne słonko wiatr mały i nawet termometr drgnął do góry - a ja od tygodnia goszczę anginę i nawet pudełko z cyber-fly leżące pod stołem nie pomaga na humor/samopoczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To moje pierwsze w historii zimowe latanie mimo ze modelarstwem "bawie sie" od kilku dobrych sezonów. Wylatałem 2 pakiety. Nadspodziewanie szybko natomiast uszedł prąd w nadajniku. A tu LINK do albumu z dzisiejszych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal11c Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wreszcie poleciał... Me-109. Dzień , w którym nikt nie chciał latać . Nie wiem dla czego... http://www.youtube.com/watch?v=ggFME_Lklf0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 newsy z dziś... pierwszy lot foki... pierwszy lot hurricane... i prawie pierwszy lot berga a do tego lekko nadpsuły się dwa ki (do naprawy jeden dziób i jeden ogon ) pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Czy dobrze kojarzę? Berg - Rafał, Foka-zestaw od Marka-Witek, a Hurricane? Czyżbyśmy mieli pierwszą dziewczynę w eskadrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 4 nowe ESA oblatane w ostatnich dniach. Będzie co ścigać i czym ścigac... Michał, teraz czas na chrzest bojowy, przyczep tylko jakąś dluższą tasiemkę... na filmie to merda jakaś taka biedna Kuba: za sterami Hurricane zasiadam tylko tymczasowo. Nowy pilot szkoli się na symulatorze. pozdr, Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ziom Gdzie Cie wywialo??? Dzis na EPKC bylo elegancko. Tommy nawet nie zakrecil Za to ja nie zdazylem sie odwrocic w pore z pleców i kret sie pojawil Na szczescie byla to przyprószona sniegiem trawa. Wiec smiglo APC teraz bedzie jak znalazl A ten messer to juz twoj? Wreszcie poleciał... Me-109. Dzień , w którym nikt nie chciał latać . Nie wiem dla czego... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ggFME_Lklf0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Pierwszy raz byłem świadkiem (na żywo) walki ESA. Właśnie taka odbyła się dzisiaj obok pasa, o czym wyżej nie wspomniano. Krótka, zażarta i zakończona ładnym cięciem walka. PS Tutaj podziękuję pilotom za ciepły (efekt wzmocniony niską temperaturą otoczenia!) stosunek do widza i cierpliwe udzielanie informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 widze ze to nowohuckie laki pod NCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi