mirolek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 W każdym razie fotka fajna. Ja poznałem model i zastanawiałem się kto lata modelem takim jak Wojtek :-) ..... takie poważne to zdjęcie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pomyślę nad tym,ale chyba do tej największej.Ale masz piękny nowy avatarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A co do zimy i nart to czy czasem na wekend nie szykuje się odwilż? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pomyślę nad tym,ale chyba do tej największej.Ale masz piękny nowy avatarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Postanowiłem coś w życiu zmienić. A jako że najłatwiej zmienić wizerunek, trudniej wnętrze i system zachowań, to poszedłem na łatwiznę i wymieniłem fotkę. Tego śniegu prawdopodobnie jeszcze jest za mało, żeby dało się latać na Marchewkach - zaorane pole jednak potrzebuje sporej, lekko ubitej pod własnym ciężarem, czapy śniegu. W związku z tym w tym tygodniu jeszcze pewnie nie poślizgamy się, ale trzeba to sprawdzić. Po następnych opadach na pewno śnieżne lotnisko nas będzie wzywać :-) Może odwilż jednak nie przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jutro ma być ładna pogoda, chociaż patrząc za okno trudno w to uwierzyć. Aktualnie sypie śniegiem aż miło :-) Mam do odpalenia nowy silnik w nowym modelu więc wybieram się na Czyżyny ok. 11:00. Jak koledzy samochodziarze rozjeżdżą pas startowy to może nawet wystartuję - jak się uda odpalić i dotrzeć silnik. Nart w tym modelu nie przewiduję więc pozostaje tylko start z ubitego śniegu na betonowym pasie. Nart do innych modeli jeszcze nie pozakładałem, ale może do jutra zdążę i będę miał zabezpieczenie gdyby pas nie był jednak ubity. Wybierze się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 EDIT: jakoś tak dwa razy poszedł jeden post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam do oblatania Fokkera i Easy Cub-a na nartach .... jak nas nie zasypie to będę ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kurcze, a ja znów muszę w sobotę do roboty Będę trzymał kciuki za obloty i od razu pytanko, czy ktoś planuje polatać w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W niedzielę to mozemy sobie urządzić konkurencyjne zawody ESA ..... "Bitwa o rurę w CK Browar" ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Posmakowało piwko w CK co? :devil: Nie ma problemu Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Musimy tylko ustalić - stawia przegrany czy zwycięzca? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 "Bitwa o rurę w CK Browar" ms Cóż to za cenna ta rura ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Cóż to za cenna ta rura ? :wink:Na 55 stronie tego wątku siedzimy "przy rurze" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 rura pełna "czarujacego chmielowego napoju" .... widać ją na zdjęciu ze spotkania mechaników :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 rura pełna "czarujacego chmielowego napoju" .... widać ją na zdjęciu ze spotkania mechaników :-) ms I wszystko jasne.... :wink: Miłej bitwy bo jak widać jest o co walczyć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ni hu,hu .Jutro ma być syberyjska zima,najpierw zawieje,potem zamiecie i zostanie co najwyżej "goło lecieć" ,a w niedzielę to już w ogóle armagedon i CK ma być zamknięte :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Z tego co podają na "meteo" ma być słonecznie i bezwietrznie. Temperatura -8. Zobaczymy co będzie rano. Ja teraz nie wytrzymałem i poszedłem do garażu dotrzeć wstępnie silnik przed jutrzejszą próbą bojową. Wypaliłem dwa zbiorniki i jutro zamierzam palić dalej :-) Tak wygląda model, na jutrzejszy dzień (zdjęcie sprzed ostatecznego montażu wyposażenia): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wojtek ,to była ironia ponieważ jutro jestem w pracy.A w niedzielę muszę doprowadzić chałupę do porządku bo na razie mam totalny hangar w dużym pokoju :mrgreen: Fajny ten "parapet".Życzę powodzenia w oblocie.Może w niedzielę przewinę się przez lotnisko na krótki locik Thunderbirdem o ile pozwoli pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 jutro jestem w pracy A to w takim razie na pewno jutro będzie zbyt zimno na latanie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi